Stjerne Smykker

View as Grid List

37 varer

pr. side
Set Descending Direction
 1. Aveny - Perle Halskæde - Sølv
  Aveny - Perle Halskæde - Sølv
  Special Price 200 kr Regular Price 368 kr
 2. Mads Z - Stjerne Ørestikker - Sølv
  Mads Z - Stjerne Ørestikker - Sølv
  195 kr
 3. Mads Z - Carnival Stjerne Ørestikker - Forgyldt
  Mads Z - Carnival Stjerne Ørestikker - Forgyldt
  595 kr
View as Grid List

37 varer

pr. side
Set Descending Direction

Stjernebilleder og guddommelig symbolik

Himmellegemer som Solen, Månen, stjernerne og planeterne bliver i religiøse sammenhænge forbundet med det guddommelige og det evige liv. I mange kulturer har stjernerne været betydningsfulde i forhold til store begivenheder og beslutninger i livet. Man har brugt stjernernes indbyrdes stilling overfor hinanden til at træffe livsvigtige beslutninger, og stjernerne danner samtidig grundlag for vores stjernetegn og stjernebilleder. Stjernen er et unikt symbol, som både kan markere begyndelses på et liv men også som minder for dem, der ikke længere er her.
 

Et vedhæng med uendelige kombinationsmuligheder

Et smukt vedhæng prydet med stjerner kan bæres på utrolig mange måder, og hvordan du ønsker at bære dit er helt op til dig. En mulighed er at bære vedhænget for sig selv, hvis du ønsker, at det skal være i fokus. Det er et perfekt udtryk til hverdag, men hvis du ønsker et mere festligt og udtryk kan du med fordel kombinere det med andre vedhæng. Et populært valg kunne være et vedhæng med en smuk ædelsten eller smykkesten. Vælg din fødselssten for et personligt udtryk, som passer lige præcis til dig. Du kan også kombinere stjernevedhænget med andre motiver så som hjerter, bogstaver eller noget helt tredje.
 

Stjerner smykker til enhver anledning

Vores sortiment består af forskellige yndige smykker, hvor stjernen er omdrejningspunktet for designet. Du kan finde smykker i både guld og sølv, så du kan matche dine ønsker og præferencer. Vi har helt simple smykker med stjerner samt komplekse designs, hvor stjernerne er en lille detalje på smykkerne. Vores udvalg gør det muligt at finde smykker til forskellige anledninger, og du kan både finde noget til hverdag samt festlige anledninger.
 

Stjerner til de mindste familiemedlemmer

Stjerner er et motiv, der er enormt populært blandt de mindste i familien, og du finder et fint sortiment, som kan passe til de mindste. Kender du en, som netop har fået lavet huller i ørene og skal forkæles med et par fine øreringe, så vil et par små ørestikker med stjernemotiver være den perfekte gave. Du kan også finde et udvalg af halskæder, som egner sig til børn. Smykkerne fås både i sølv og guld, så du kan finde noget, der passer til det, du søger. Smykkerne kan fint følge børnene op gennem årene.
 

Gå på opdagelse i vores motiver & former

Stjernen er blot et af mange motiver, som du finder i vores sortiment. Du kan nemlig gå på opdagelse i vores udvalg af forskellige former & motiver. Du finder klassiske former så som cirkler og dråber, der passer perfekt til kvinden, der er på udkig efter et tidløst smykke, der kan bæres til alt. Du finder desuden søde finurlige dyremotiver, som er helt perfekte til børn og barnlige sjæle. Er du på udkig efter et klassisk motiv til konfirmanden eller studinen kan du desuden tage et kig på vores store udvalg af marguerit smykker og kors smykker. Uanset hvad du er på udkig efter, kan du altid få hjælp af vores kyndige medarbejdere, som sidder klar til at hjælpe dig pr. mail eller telefon.