Livets Træ Smykker

View as Grid List

22 varer

pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

22 varer

pr. side
Set Descending Direction

Et velkendt motiv i smykkebranchen

Livets træ er et enormt anvendt motiv i smykkebranchen, og du finder derfor et udvalg af brands, som på den ene eller anden måde inkorporerer livets træ i deres styles og designs. Livets træ er et smukt men også klassisk motiv, som kan bæres til mange forskellige anledninger. Smykkerne fås i mange forskellige styles, og det er derfor muligt at forære et livets træ til dåbsgave, konfirmanden, mors dag eller noget helt fjerde.

Livets træ er et symbol, som har mange betydninger. I den nordiske mytologi er det et verdenstræ, som forbinder himmel og jord, hvor det bliver kaldt Yggdrasil. I det gamle testamente er livets træ et træ, der giver evigt liv, men mennesket mistede adgangen til træet, da de spiste af kundskabens træ. Livets træ er desuden et symbol, der oftest bruges til at symbolisere familien i form af et stamtræ eller et familietræ. Motivet kan derfor være et skønt symbol på familierelationerne.

Et smukt symbol på jeres kærlighed

Livets træ er et motiv, der i særdeleshed gives i gave til dem, som har en helt særlig betydning for dig. Det er et smukt motiv, der kan være symbol på familien og de nære relationer. Det er derfor et smykke, der egner sig til en gave, der markerer større begivenheder i livet. Livets træ vil være en gave, som du sagtens kan give i anledningen af runde fødselsdage, jubilæer eller andre unikke mærkedage.

Et elegant smykkesæt

I vores sortiment har vi et udvalg af livets træ smykker, som kan sættes sammen på kryds og tværs, så du kan få et smykkesæt, hvor dette motiv er omdrejningspunktet. Med Livets Træ får du et smykkesæt, som egner sig til fest men også til hverdagsbrug. De fås i mange varianter fra helt simple smykker til smykker besat med de smukkeste ædelsten.

Skal det være klassisk eller trendy

Livets træ er et motiv, som er blevet en klassiker i smykkebranchen, og det er derfor muligt at finde flere forskellige udgaver af det skønne motiv. Hos os finder du helt klassiske fortolkninger af livets træ, samtidig finder du også livets træ i nye fortolkninger, som passer ind i nutidens trends.

Kvalitetssmykker til gode priser

Hos os har vi mange års erfaring indenfor smykke- og urbranchen, du er derfor sikker på, at du altid får kyndig vejledning, når du handler på vores webshop og i vores butikker. Når du handler for 300kr, vil du altid have mulighed for at vælge minimum en gratis fragtform.