Kors Vedhæng

View as Grid List

Varer 1-45 af 53

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 53

Page
pr. side
Set Descending Direction
Korset er et klassisk smykkemotiv, som kan dateres flere tusind år tilbage. Det er et motiv, som anvendes i mange forskellige sammenhænge, og det er i særdeleshed blevet populært som dåbs- og konfirmationsgave. Korset fås i mange forskellige former, størrelser og designs, hvor du blandt andet finder et diskret stavkors eller et emaljeprydet dagmarkors. Om det er et helt simpelt kors eller et mere komplekst kors vedhæng, som du ønsker dig, kan du med garanti finde det her hos os.
 

Et enkelt og diskret udtryk med et sølv kors

Hvis du leder efter et simpelt smykke, der ikke stjæler for meget opmærksomhed men blot understreger din personlige stil. Så kan et simpelt stavkors i sølv være lige det, som du leder efter. Et kors kan være symbol på ens religion, men i dag er det også et motiv, som er populært uanset ens religiøse overbevisning. I vores sortiment af kors vedhæng i sølv finder du alt fra helt spinkle og diskrete kors til kraftigere kors, som kan bæres af både mænd og kvinder.
 
Elegante guld kors
Vi har naturligvis også et stort udvalg af kors vedhæng i guld til dig, som har en forkærlighed for de gyldne nuancer. Vedhængene fås i 8 og 14 karat, så du kan vælge det, der passer helt perfekt til dine personlige præferencer. Du finder kors i forskellige designs og størrelser, og vi kan garantere, at der er noget for enhver smag i vores sortiment.
 
Detaljer i emalje og ædelsten
Hvis du er på udkig efter et opsigtsvækkende og unikt kors vedhæng, har vi et udvalg af vedhæng, som er prydet med smuk farvet emalje og funklende ædelsten. Du finder også et udvalg af kors vedhæng, prydet med smukke diamanter. Du får herved et smukt vedhæng i de fineste materialer, som kan følge dig hele livet.
 
Vælg den halskæde som passer til dig
Når du har valgt dit vedhæng, kan du finde lige præcis den type kæde, som du ønsker. Når du skal vælge din kæde, er der mange faktorer, der spiller ind. Har du nogle præferencer i forhold til kædetype? Hvad skal længden på kæden være? Skal kæden være diskret eller ønsker du en kraftig kæde? Hvilket materiale skal kæden være lavet af? Spørgsmålene er mange, og det er væsentligt, at du kender dine egne præferencer, så du får en halskæde, som passer til det, du ønsker. Hvis du vælger et diskret kors vedhæng i en mindre størrelse, vil vi typisk anbefale en tyndere kæde, så kæden ikke bliver for voldsom i udtrykket til vedhænget. Vælger du derimod et større og mere kraftigt vedhæng har du flere valgmuligheder, hvad angår kæden, da du sagtens kan vælge en tykkere kæde uden det vil fjerne opmærksomheden fra vedhænget. I vores sortiment finder du et stort udvalg af forskellige kædetyper så som anker, venezia og panser, og de fås desuden i forskellige længder og tykkelser. Du finder halskæder i 8 og 14 karat guld samt sølv og forgyldte halskæder.