Kors Halskæder

View as Grid List

12 varer

pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

12 varer

pr. side
Set Descending Direction
Er du på udkig efter et klassisk og traditionsbundet smykke, som kan følge dig i mange år? Så vil en korshalskæde være et oplagt valg. Det er et smykke med masser af historier og traditioner bag sig, og det er samtidig et klassisk motiv, som passer til mange anledninger og aldre. Korshalskæden er et smykke, som aldrig går af mode, og du finder dem i alverdens designs, så dine ønsker opfyldes.
 

Find dit personlige udtryk

Vores udvalg af korshalskæder spænder bredt, og det er derfor muligt at finde nogle, som passer til barnedåb, konfirmationer og andre større begivenheder. Korset gives som regel i forbindelse med en religiøs ceremoni, da korset er et symbol forbundet med kristendommen, men korset er ikke forbeholdt dette, og kan sagtens gives i andre sammenhænge. Er det et helt klassisk kors, som får dit hjerte til at banke, så kan du naturligvis finde det i vores sortiment, og vi har også et væld af forskellige dagmarkors i et utal af størrelser, hvis det er et helt tidløst og klassisk smykke, som man er på udkig efter. Vi har også mere trendy og moderne korshalskæder, som egner sig til kvinden, der ikke er bange for at skille sig ud. Her får du en halskæde, som passer til den moderne kvinde. Uanset om du er til det klassiske eller det trendy, så kan du finde noget i vores udvalg, og du kan også altid se vores udvalg af korsvedhæng, som kan kombineres med et væld af forskellige kæder.
 

Kombiner din korshalskæde med andre kæder

En korshalskæde kan med fordel kombineres med dine øvrige halskæder for et unikt og personligt look. Når du ønsker at sammensætte flere halskæder, er det kun din egen fantasi, som sætter grænserne. Du kan både kombinere flere vedhæng på en kæde, men du kan også vælge at bærer flere halskæder på en gang. Uanset om du er til det ene eller andet, er du sikker på, at du får et helt unikt look, som på bedste vis illustrerer dine personlige stil, og du får mulighed for at bære dine korshalskæder sammen med andre smykker.
 

Find matchende øreringe

For et helstøbt look kan du med fordel matche din nye korshalskæde med et par smukke korsøreringe. Med et par matchende korsøreringe, er du sikker på, at du står knivskarpt til den næste fest. Du kan også vælge et par klassiske creoler eller simple ørestikker, hvis du ønsker et mere nedtonet udtryk. Et par øreringe vil med sikkerhed skabe et smukt og feminint look, og du kan både bære looket til hverdag samt fest.
 

Besøg en af vores butikker og se det store udvalg

Hvis du mangler lidt inspiration til hverdagen, så anbefaler vi, at du kigger forbi en af vores 6 butikker. Her står vores erfarne medarbejder klar til at give dig personlig vejledning, så du kan finde lige præcis de smykker, som du er på udkig efter. De er altid opdateret på de nyeste trends, og de vil med sikkerhed kunne guide dig, så du finder lige præcis det, som du ønsker dig.