Hjerte Vedhæng

View as Grid List

Varer 1-45 af 202

Page
pr. side
Set Descending Direction
  1. Aveny - Hjerte Vedhæng - Sort Sølv
    Aveny - Hjerte Vedhæng - Sort Sølv
    Special Price 628 kr Regular Price 868 kr
  2. Aveny - Hullet Hjerte Vedhæng - Sølv
    Aveny - Hullet Hjerte Vedhæng - Sølv
    Special Price 100 kr Regular Price 398 kr
View as Grid List

Varer 1-45 af 202

Page
pr. side
Set Descending Direction

Hjerternes fest

Hjertevedhæng er en af de mest klassiske smykker, som der findes i vores sortiment. Det er et simpelt motiv, som der er rigtig mange brands, der har arbejdet med. Det er derfor muligt at finde et stort udvalg af skønne hjertevedhæng til mange forskellige anledninger. Hjertevedhænget er et anerkendt motiv, der på grund af den simple udformning passer til mange forskellige typer piger og kvinder.
 

Til hverdag og fest

Hjertevedhænget kan både bruges til hverdag og til fest, og det er muligt at finde forskellige typer vedhæng, der passer til lige præcis den anledning, du har brug for. Du finder helt enkle og klassiske hjerte vedhæng, som er det helt perfekte tilbehør til dit hverdagslook. Hvis du er på udkig efter noget mere spranglende og iøjnefaldende er det naturligvis også noget, der findes i vores udvalg. Du finder blandt andet zirkonbesatte hjertevedhæng, mere komplekse designs med hjerter og skønne hjertevedhæng med flotte ædelsten. Uanset dit ønske kan du finde noget til både hverdag og til fest.
 

Det ultimative symbol på jeres kærlighed

Smykker med hjerte er en klassiker når det kommer til gaven, der skal gives til kvinden i dit liv. Hjertet har i årtier været et symbol på kærligheden. I den romerske mytologi har du kærlighedsguden Amors, hvor det siges, at skyder efter folks hjerter med pile for, at de forelsker sig, og hjertet kan derfor siges, at være et smukt symbol på forelskelsen. Med et hjertevedhæng er der derfor ingen tvivl omkring symbolikken, og man vil typisk kun forære et hjertevedhæng til en, som man holder meget af uanset om det er en kæreste, en mor eller en rigtig god veninde.
 

Gør hjertet personligt

Hvis du vælger en af vores mange hjertevedhæng, er der flere af dem, som du kan gøre endnu mere personlige, da det er muligt at få disse graveret. Med en gravering er det muligt at personliggøre vedhænget og sikre, at det er en tekst, som har betydning for gavemodtageren. Hvad der kan graveres på vedhængene, afhænger både af størrelsen på vedhænget samt ønsket til skrifttypen, men her har du altid mulighed for at hente kyndig vejledning hos en af vores erfarne medarbejdere. De kan med sikkerhed give input til, hvilke vedhæng, som egner sig til hvilken type tekst samt, hvor meget tekst der anbefales på de forskellige vedhæng. Det er derfor muligt for dig at få en helt unik gave, der passer til gavemodtagerens præferencer.
 

Mix & match for et unikt look

Hjertevedhænget er typisk et simpelt vedhæng, og det egner sig derfor til at blive kombineret med mange andre vedhæng. Du kan eksempelvis kombinere det med små ædelstensvedhæng for et enkelt men farverigt look. Du kan også vælge at tilføje flere forskellige motiver for at bringe din egen personlighed i spil og vise hvilke motiver, som betyder noget for dig. Det er kun fantasien, der sætter grænser for kombinationsmulighederne. Hjertevedhængene fås desuden i både guld og sølv, så du kan få det, der passer til dine præferencer, og du kan sagtens kombinere disse to materialer for et helt unikt look, der afspejler din personlighed.