Hjerte Ringe

View as Grid List

Varer 1-45 af 105

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 105

Page
pr. side
Set Descending Direction

Hjertet er et symbol på den evige kærlighed, og det er et motiv, der altid har været populært, hvad angår smykker. Vores sortiment af smykker byder på et stort udvalg, hvor netop hjertet er i fokus. Hjertet er et motiv, som du altid har kunne finde i smykkebranchen, og det fås i mange forskellige varianter og designs, så du kan med sikkerhed finde et, der passer til enhver anledning. Vi har her på siden samlet vores sortiment af elegante hjerte ringe, som kan anvendes til hverdag og til fest. Gå på opdagelse og find den ring, som skal gøre dine smykkedrømme til virkelighed.

En hjerte ring til hverdagsbrug

Hjerte ringe findes naturligvis i mange forskellige variationer, hvor nogle af dem egner sig til helt særlige arrangementer mens andre med fordel kan anvendes til hverdag. I vores udvalg finder du enkle hjerte ringe, som gør sig godt til hverdagsbrug. Her får du en ring med en helt simpel ringskinne, hvor hjertet er i fokus. Ønsker du en ring, der pynter lidt mere, byder vores sortiment også på hjerte ringe prydet med smukke ædel- og smykkesten. Ringene fås naturligvis i forskellige materialer, det er derfor muligt at finde ringe til hende, der elsker guld men også til hende der foretrækker sølv.

Eksklusive ringe prydet med ædelsten

Du finder flere af vores ringe, som er lavet i 8 og 14 karats guld prydet med de skønneste ædelsten. Du finder alt fra smukke brillanter til farverige smaragder, månesten og rubiner. Mange af ringene med hjerte motiv er desuden også prydet med skønne sten, så du kan få et eksklusivt smykke, som med sikkerhed vil få dig til at skinne om kap med solen.

Hjerter til den du holder af

Hjertet er et livsbekræftende symbol, der passer perfekt som smykkegave til en, der betyder noget ganske særligt for dig. En hjerte ring kan derfor være et smukt symbol på den kærlighed, som i har til hinanden, og vedkommende, der bærer ringen kan mindes jeres helt særlig bånd, når ringen betragtes. Når du bestiller smykker sender vi dem altid i smukke smykkeæsker, og det er endda muligt at få den pakket ind, så du ikke behøver at bekymre dig om det.

Inspiration til dine smykkedrømme

VI går alle med smykkedrømme uanset, om det er de simple smykker til hverdag eller det er diamantsmykket, som du har sparet op til gennem flere år. Hos os kan du gøre alle dine smykkedrømme til virkelighed, og du kan finde masser af inspiration her på siderne. Er det en hjerte ring, der står øverst på ønskesedlen? Ønsker du dig et klassisk tennisarmbånd, der kan blive familiens næste arvestykke? Eller drømmer du om et par guld creoler, som du kan bruge til hverdag og fest? Du er garanteret, at du kan finde noget for enhver smag, og der er naturligvis smykker og ure til mænd, kvinder og børn.