Hjerte Armbånd

Armbånd
View as Grid List

26 varer

pr. side
Set Descending Direction
  1. Aveny - Hjerte Armbånd - Sølv
    Aveny - Hjerte Armbånd - Sølv
    Special Price 398 kr Regular Price 498 kr
View as Grid List

26 varer

pr. side
Set Descending Direction
Hjertet er et klassisk symbol på kærlighed, og et armbånd med et hjerte er den helt oplagte gaveidé til en, du holder kær. Du finder mange forskellige udgaver af hjerte armbåndet, og det er muligt, at finde et til kvinder i alle aldre. Forelsk dig i vores udvalg og finde lige præcis det, som du ønsker til din smykkesamling.
 

Hjertet som livets centrum

I mange kulturer er det udbredt, at hjertet opfattes som selve livets centrum. I Bibelen omfattes hjertet som det inderste af mennesket nemlig sjælen og det sande jeg. I det gamle Egypten vejede man menneskets hjerte ved de dødes dom, og hos aztekerne ofrede man hjertet til Solen. Hjertet er derfor et symbol, der har haft betydning i mange forskellige kulturer, og i dag er det i høj grad udtryk for vores kærlighed til hinanden. Hjertet er naturligvis også et populært motiv i smykkeverden, og du finder derfor mange forskellige smykker, som er prydet med hjertet. Både armbånd, øreringe, vedhæng, halskæder og ringe finder du med smukke hjerter, og her på siden har vi samlet alle vores armbånd, hvor hjertet er i fokus.
 

Find et fint armbånd til de små

I vores sortiment af hjerte armbånd finde du en masse armbånd, der passer perfekt til enhver prinsessedrøm. Flere af vores armbånd er lavet til børn, hvor de er prydet med de yndigste farvede sten eller små emalje detaljer. Armbåndene kan som oftest justeres i størrelsen, så de kan bæres af pigerne i flere år. Armbåndene med hjerter vil egne sig til fødselsdagsgaver eller markeringen af en større milepæl i barnets liv, så som første skoledag eller fejringen af gode resultater til ens hobby. Uanset anledning finder du noget til enhver lille pige her på siden.
 

Smykket til kærligheden i dit liv

Da hjertet er symbol for kærlighed og romantik er det oplagt at forære et hjerte armbånd til kvinden i dit liv. Hun kan bære hjertet om håndleddet og mindes den kærlighed, i har til hinanden. Vores hjerte armbånd fås i flere forskellige designs, så du kan finde det, der passer til lige netop din udkårne. I sortimentet finder du helt simple hjerte armbånd med et enkelt hjerte på en enkelt kæde. Du finder også armbånd af kompleks karakter, hvor hjertet er inkorporeret i designet på en helt unik måde. Flere af armbåndene er også prydet med fine ædelsten, så du kan finde lige præcis den sten, som passer til dine ønsker.
 

Finurlige former og klassiske motiver

I vores sortiment finder du et væld af smukke motiver og former, hvor du blandt andet finder hjertet, men du finder også klassiske motiver så som stjerner, kors og blomster, hvor især margueritten er populær. Hvis du er til et enkelt udtryk, hvad angår dine smykker vil former så som dråber og cirkler måske være noget for dig. Hvis du gerne vil se smykkerne i virkeligheden, har du altid mulighed for at se udvalget i vores 6 butikker i Storkøbenhavn. Hver butik har et unikt udvalg, og vores medarbejdere står altid klar til at gøre dine smykkedrømme til virkelighed.