Hjerte Smykker

Hjerte
View as Grid List

Varer 1-45 af 705

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 705

Page
pr. side
Set Descending Direction
Hjertet er et klassisk symbol på kærligheden, og det er en af de mest anvendte motiver i smykkebranchen. Du finder derfor et utal af smykker prydet med hjertet, og vi har samlet dem alle sammen på denne side.
 
Kærligheden er noget af det absolut største, som vi har, og der er utrolig mange måde, hvorpå man kan vise sin kærlighed til et andet menneske. Det kan gøres med ord, kram og omsorg samt med et fint og betydningsfuldt smykke. Et smykke med hjertet som motiv fås i mange forskellige former, og her på siden kan du finde inspiration, hvis du ønsker et hjerte i din smykkesamling.
 

Et smykke nær dit hjerte

Bær en halskæde med hjertemotiv om halsen, så er du sikker på, at du altid har smykket tæt på dit eget hjerte. Du finder helt klassiske hjertehalskæder, som kan bæres for sig selv, og du finder også et stort udvalg af forskellige vedhæng. Vedhængene kan bæres for sig selv eller kombineres med flere for et unikt look. Du kan eksempelvis kombinere et hjerte vedhæng med et smukt ædelstensvedhæng med din favorit ædelsten. På den måde kan skabe et helt unikt smykke, som passer til dig.
 

Eksklusive armbånd til de specielle begivenheder

Hjertet er et betydningsfuldt symbol som egner sig til de specielle begivenheder. Vores sortiment byder blandt andet på masser af smukke og klassiske armbånd, der passer perfekt til dåbsgaven. I vores sortiment finder du fine børnearmbånd i både sølv og guld prydet med hjertemotiver. Armbåndene er særligt egnet til dåben, hvor barnet kan bruge armbåndet op gennem hele barndommen, og bruge armbåndet som et fint minde. Mangler du inspiration til morgengaven, så kan du et par smukke hjerte ørestikker måske være det helt perfekte match som symbol på jeres kærlighed til hinanden.
 

Find dit materiale

Når du skal vælge dine smykker, er det vigtigste, at de passer til dine ønsker, behov og præferencer. Vores udvalg gør det derfor muligt at finde noget, der imødekommer lige netop dette. Vores udvalg er en kombination af guld og sølv varer, hvor du også finde smykker prydet med farverige ædelsten. Uanset om du er på udkig efter et smykke, der skal følge dig hele livet eller et trendy smykke, så kan du finde det i vores sortiment.
 

Vil du se smykkerne i virkeligheden?

Hvis du ønsker at se smykkerne inden du køber dem, så er du naturligvis altid velkommen i en af vores 6 butikker i Storkøbenhavn. Her kan du se et udvalg af alle vores smykker, og vores medarbejdere kan hjælpe dig med at finde lige præcis det, som du ønsker. Vi har medarbejdere med passion og erfaring fra smykkeverden, så du er sikker på, at de kan hjælpe dig med dit kommende smykkekøb.