Marguerit Smykker

View as Grid List

4 varer

pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

4 varer

pr. side
Set Descending Direction

Klassisk dansk design

Margueritten er et velkendt motiv, og det har i mange årtier været populært som smykke. Du finder flere danske smykkemærker, der fortsat producerer margueritsmykker og blandt de mest populære finder du Lund Copenhagen og Georg Jensen. Smykkerne fik et royal præg, da Dronning Margrethes mor, Ingrid fik foræret et margueritsmykke. Smykket var et minde om Dronning Ingrids mor, Margaretha, og det er deraf, at inspirationen til margueritsmykket stammer. Dronning Margrethe fik en unik marguerit broche i dåbsgave, og traditionen tro er margueritten blevet en favorit i Dronningens smykkesamling, og det er også gået hen og blevet et ikonisk smykkemotiv, der stadig er enormt populært.
 

Unikt og historisk smykke

Margueritten er stadig et populært motiv, når det kommer til smykker, og det kan skyldes, at designet er tidsløst men samtidig unikt. Det er derfor et yndefuldt motiv, der appellerer til de fleste kvinder. Mange forbinder desuden margueritten til en særlig historie og tradition, og det er ofte et smykke, der gives ved store begivenheder. Margueritten er desuden Danmarks national blomst, og det er derfor en genkendelig blomst, som flere familier har et helt særligt forhold til. Margueritsmykker er derfor nogle, som oftest går i arv i generationer, og det er en tradition, der med stor sandsynlighed vil fortsætte i mange år.
 

Den perfekte gave til konfirmanden og studenten

Margueritten er et klassisk motiv, og du finder en masse forskellige smykker, der er præget med netop dette motiv. Du alt fra et helt simpelt marguerit vedhæng til en halskæde prydet med en masse forskellige margueritter for et unikt look. Du finder derfor helt klassiske smykker prydet med skønne marguerit samt marguerit smykker, der følger tidens trends. Margueritten er gaven, som du både kan forære til konfirmanden, studenten eller en helt anden anledning. Det er et smykke der egner sig til både hverdagsbrug, fest og mere formelle begivenheder. Med et margueritsmykke, er du sikker på, at modtageren kan bære det i mange år, da det er et design, som ikke går af mode. Du finder varianter af smykker i sølv, forgyldt men også i guld. Flere af varianterne er desuden prydet med smukke ædelsten og diamanter. Det er derfor muligt at finde noget for enhver smag og stil.
 

En fin detalje

Typisk for mange margueritsmykke er, at de er prydet med emalje, som typisk findes i forskellige farver. Når det kommer til margueritsmykker er de fleste prydet med hvid emalje. Emalje er et delikat materiale, og det er derfor væsentligt, at du behandler dine margueritsmykker med omhu. Emalje er lavet af glas, så det er vigtigt, at du bærer dine emaljesmykker med omhu. For at passe bedst muligt på dem anbefaler vi, at du følger vores guide til emalje pleje, så er du nemlig sikker på, at smykket kan følge dig i mange år. Det anbefales desuden, at du altid opbevarer dine smykker i deres æsker, så de ikke udsættes for stød.
 

Mangler du inspiration?

Uanset om det er et margueritsmykke, du drømmer om, eller om du er på udkig efter noget helt andet. Så kan vi garantere, at du kan finde et stort udvalg af kvalitets-smykker her på siden. Vi forhandler et stort væld af anerkendte danske mærker samt vores egne smykker. Uanset hvilken anledning du søger inspiration til, kan du med garanti finde det her på siden.