Motiver & Former - Smykker

Motiver & Former
View as Grid List

Varer 1-45 af 1383

Page
pr. side
Set Descending Direction
 1. Julie Sandlau - Life Øreringe - Sølv
  Julie Sandlau - Life Øreringe - Sølv
  Special Price 720 kr Regular Price 1.200 kr
 2. Ro Copenhagen - Orbit Dot Ørestik - 18 Karat Guld
  Ro Copenhagen - Orbit Dot Ørestik - 18 Karat Guld
  1.300 kr
 3. Ro Copenhagen - My W Bogstav Vedhæng - 18 Karat Guld
  Ro Copenhagen - My W Bogstav Vedhæng - 18 Karat Guld
  1.200 kr
 4. Son of Noa - Tigerøje Armbånd
  Son of Noa - Tigerøje Armbånd
  350 kr
 5. Ro Copenhagen - My Q Bogstav Vedhæng - 18 Karat Guld
  Ro Copenhagen - My Q Bogstav Vedhæng - 18 Karat Guld
  1.200 kr
 6. byBiehl - Mini Sparkle Øreringe - Sølv
  byBiehl - Mini Sparkle Øreringe - Sølv
  Special Price 597,50 kr Regular Price 1.195 kr
 7. Izabel Camille - Miss Pearl Perle Armbånd - Sølv
  Izabel Camille - Miss Pearl Perle Armbånd - Sølv
  695 kr
 8. Ro Copenhagen - My W Bogstav Ørestik - 18 Karat Guld
  Ro Copenhagen - My W Bogstav Ørestik - 18 Karat Guld
  1.200 kr
 9. Izabel Camille - Miss Pearl Perle Armbånd - Forgyldt
  Izabel Camille - Miss Pearl Perle Armbånd - Forgyldt
  695 kr
 10. Ro Copenhagen - My Q Bogstav Ørestik - 18 Karat Guld
  Ro Copenhagen - My Q Bogstav Ørestik - 18 Karat Guld
  1.200 kr
View as Grid List

Varer 1-45 af 1383

Page
pr. side
Set Descending Direction

Fine motiver og former i din smykkesamling 

I smykkeverden er der mange muligheder, når det kommer til designs. Nogle smykker henter inspiration fra naturen, andre fra velkendte figurer og nogle fra klassiske symboler. Her på siden kan du finde alle vores smykker, som er prydet med et bestemt motiv eller en bestemt form, og du kan finde dine favoritter. Vores sortiment spænder bredt, og det er en oplagt inspirationskilde til dit kommende smykkekøb. Det vil være muligt at finde smykker til kvinder i alle aldre, og der er noget for enhver smag.
 

Motiver fra dyrenes verden

Dyrenes verden byder på en masse skønne og finurlige motiver, som flere mærker gør brug af i deres designs. Blandt de mest anvendte dyremotiver finder du blandt andet sommerfugle, delfiner og mariehøns, men vores udvalg inkludere også flamingoer, elefanter og løver. Så har du et favorit dyr er det helt ideelt at gå på opdagelse i dyrenes univers, hvor du kan finde et smykke, der passer lige præcis til dig.
 

Kærlighedens motiver

Smykker er en noget, som vi ofte tillægger stor betydning og mange smykker har enormt stor affektionsværdi hos modtageren af smykket. Det er symbol på kærligheden, og hvorfor ikke vælge åbenlyse motiver, der netop indikere den kærlighed, som smykket er tegn på? Med hjertet og evighedstegnet, kan du bærer et smykke, der tydeligt viser, at det er et betydningsfuldt smykke, hvor der ligger en sød tanke bag netop det smykke. Hjertet symboliserer vores følelser, og det er et motiv, der er blevet anvendt i årtier til at pryde smykker. Et smykke med et hjerte motiv, er oftest noget man vil forære til en, der betyder noget ganske særligt. Evighedstegnet er ligeledes et motiv, der er blevet enormt populært i smykkebranchen. Det er et klassisk og simpelt motiv, som kan bæres af mange forskellige personligheder, og det simple design gør sig godt på de fleste.
 

Velkendte blomster

Er du glad for naturen og dens skønne organiske former? Så vil et smykke prydet med blomstermotiver garanteret vække glæde og interesse hos dig. Du kan her på siden finde et stort udvalg af smykker, hvor blomsten er i fokus. Uanset om det er margueritten, tulipan, firkløveren eller noget fjerde, som du har forelsket dig i, så kan du med garanti finde noget, der passer til dine ønsker. Et blomstermotiv vil egne sig til både dåbsgaven, konfirmationen, studentergaven eller jubilæet, og du finder forskellige designs, der passer til kvinder og piger i forskellige aldre.
 

Fine former

Er du til et helt klassisk udseende i forhold til dine smykker? Så kan simple smykker i fine former være det helt rigtige for dig. En klassisk form er cirklen, som for alvor har cementeret sig som en tilbagevendende form indenfor design af smykker. Du finder den eksempelvis i helt simple designs, som passer til dig der ønsker et minimalstisk smykke, der kan bæres til hverdag. Du finder også smykker prydet med cirkler i et komplekst mønster eller besat med ædelsten for dig, der ønsker at lade dine smykker tale for sig selv.