Slipsenåle

View as Grid List

5 varer

pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

5 varer

pr. side
Set Descending Direction

Slipsenål

En slipsenål er ikke blot til pynt, men sørger for, at slipset holdes på plads, og så er det desuden med til at fuldende ethvert look, så du står skarpt i dit jakkesæt. En slipsenål er det perfekte tilbehør, når jakkesættet skal stå endnu skarpere end det plejer. Du kan med fordel tilføje et par manchetknapper til outfittet for et elegant og helstøbt look. Slipsenåle fås i mange forskellige former og farver, og du kan udforske vores udvalg og finde lige præcis den, der matcher dine ønsker og behov. Slipsenålen har igen vundet indpas blandt mange mænd, og de bruges som oftest til mere festlige anledninger.
 
Vi har et udvalg af forskellige slipsenåle, hvor du både finder klassiske og enkle slipsenåle, men også slipsenåle, som er baseret på de trends, som du finder i modebilledet her og nu. Du kan derfor finde slipsenåle, som passer til det klassiske jakkesæt, og du finder desuden også slipsenåle til herren, som ikke er bange for at skille sig lidt ud. Slipsenålen er en tidsløs klassiker, som tilfører elegance til dit outfit.
 
Personliggør din slipsenål
Du kan tilføje et helt personligt touch til et udvalg af vores slipsenål. Det er nemlig muligt at tilvælge gravering på flere af vores slipsenåle. Få graveret dine initialer på slipsenålens front eller en vigtig dato, som du ønsker er synlig, når du bærer nålen. Med en graveret slipsenål er det desuden muligt at give en personlig gave til en, som du holder af, og det er enormt populært både som morgengave og fars dags gave. Du kan nemlig vælge en unik tekst, som har betydning for dig og gavemodtageren.  
 
Fuldend dit look med en elegant og dekorativ ring
Smykker har for alvor vundet indpas blandt mænd, og udover manchetknapper og slipsenåle, så er ringe en af de fortrukne smykker hos mændene. Ringene fås i mange former, materialer og styles, men en af de typer ringe, som for alvor er blevet populære, er den klassiske signetring. Ringen kendetegnes ved den store plade på ringens front, og ringen er traditionelt blevet anvendt til at fremvise rang og magt i samfundet. Desuden var ringen oftest graveret med familiens segl, så den kunne bruges til at lave vokssegl til lukning af vigtige breve og konvolutter. I dag bruges signetringe mere som et ”fashion statement”, og de fås i mange forskellige designs både med og uden gravering. Du kan desuden også finde signetringe, der er prydet med elegante stentyper på fronten.
 
Få kyndig vejledning og masser af inspiration
Du kan altid finde inspiration til dit kommende køb her på siden, og hvis du klikker ind under nyheder, kan du altid se de nyeste smykker, som er blevet tilføjet på shoppen. Hvis du ønsker at modtage inspiration direkte i din indbakke, kan du desuden tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du vil få god tilbud, inspiration og nyheder sendt direkte til din indbakke. Hvis du skulle sidde tilbage med nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice. I hverdagene kan du fange dem i tidsrummet 09:30-18:00 på tlf. 35 83 00 77. Alternativt kan du sende en mail på kundeservice@aveny.dk, hvor vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.