ClickCease

Herre Ringe

Ringe
View as Grid List

38 varer

pr. side
Set Descending Direction
 1. Son of Noa - Sodalite Ring - Sølv
  Son of Noa - Sodalite Ring - Sølv
  As low as 1.150 kr
 2. Son of Noa - Tigerøje Ring - Sølv
  Son of Noa - Tigerøje Ring - Sølv
  As low as 1.150 kr
 3. Son of Noa - Sort Onyx Ring - Sølv
  Son of Noa - Sort Onyx Ring - Sølv
  As low as 1.150 kr
 4. Son of Noa - Børstet Ring - Sølv
  Son of Noa - Børstet Ring - Sølv
  As low as 750 kr
 5. Son of Noa - Blank Ring - Sølv
  Son of Noa - Blank Ring - Sølv
  As low as 750 kr
View as Grid List

38 varer

pr. side
Set Descending Direction
Herreringen er et enkelt og sofistikeret smykke, som ikke vil gå ubemærket hen. En ring siger nemlig noget om din personlig stil og viser, at du går op i, hvordan du ser ud. Dit valg af ringtype siger noget om dig som person, og der findes i dag et væld af forskellige designs, når det kommer til herreringe, så du kan sikkert finde en, som passer til din personlighed. I mange år har ringe til mænd været forbeholdt en enkelt ring, nemlig vielsesringen, men sådan er det ikke længere. Nu går mange mænd med flere ringe og bruger ringene til at skabe deres personlige stil. Uanset om du er til en helt simpelt ring eller noget mere spraglet, kan du dykke ned i vores sortiment af forskellige herreringe.
 
Herreringene er kommet for at blive, og du kan nøjes med at bære en enkelt ring, men du kan også mixe dem på kryds og tværs for et mere personligt og unikt look. Uanset hvilken type ring, som du foretrækker, kan du se vores store sortiment lige her på siden.
 

Signetringen - en populær klassiker

Signetringen er en klassisk ring, som for alvor har vundet indpas i modebilledet de seneste par år, og du finder den derfor i mange forskellige designs. Det er en ringtype, som i særdeleshed er blevet populær, og det er en ring, som klæder rigtig mange mænd. Signetringen har tidligere været en ring, som blev anvendt til familiens våbenskjold eller monogram og blev brugt til at stemple laksegl på brevpost. I dag er det en udbredt ring, som er blevet mere almindelig at gå med. Signetringe er en ring for manden, der ikke er bange for at skille sig ud. Ringene fås i forskellige materialer, og du vil typisk kunne finde signetringe i både sølv og guld med blanke overflader eller prydet med forskellige sten og mønstre for et unikt og personligt look. Uanset om du er til en klassisk signetring eller du gerne vil have en signetring, som skiller sig mere ud, så kan du helt sikkert finde den hos os.
 

Skab dit personlige look med herresmykker

Uanset om du blot ønsker at bære et enkelt smykke eller du ønsker at bære forskellige typer smykker, så har vi en masse forskellige, som spænder fra halskæder og armbånd til manchetknapper og øreringe. Vores sortiment fokusere på forskellige smykker til mænd, og du finder derfor et mix af helt klassiske smykker over til mere trend baseret herresmykker. Find dine favoritter og bær dem på kryds og tværs for et helt unikt look.