ClickCease

Herresmykker

Herresmykker
View as Grid List

Varer 1-45 af 418

Page
pr. side
Set Descending Direction
 1. Bering - Titanium Ur - Ø40
  Bering - Titanium Ur - Ø40
  1.799 kr
 2. Nordahl Andersen - Slipsenål - Stål
  Nordahl Andersen - Slipsenål - Stål
  350 kr
 3. Nordahl Andersen - Blank Slipsenål - Stål
  Nordahl Andersen - Blank Slipsenål - Stål
  350 kr
 4. Nordahl Andersen - Blank Slipsenål - Stål
  Nordahl Andersen - Blank Slipsenål - Stål
  350 kr
 5. Nordahl Andersen - Studenterhue Plade Halskæde - Forgyldt
  Nordahl Andersen - Studenterhue Plade Halskæde - Forgyldt
  250 kr
 6. Nordahl Andersen - Slipseholder - Stål
  Nordahl Andersen - Slipseholder - Stål
  350 kr
 7. Nordahl Andersen - Studenterhue Plade Halskæde - Sølv
  Nordahl Andersen - Studenterhue Plade Halskæde - Sølv
  250 kr
 8. Nordahl Andersen - Børstet Slipsenål - Stål
  Nordahl Andersen - Børstet Slipsenål - Stål
  350 kr
 9. Nordahl Andersen - Bred Stribet Slipsenål - Sort/Stål
  Nordahl Andersen - Bred Stribet Slipsenål - Sort/Stål
  350 kr
 10. Son of Noa - Cracked Kors Vedhæng - Sort Sølv
  Son of Noa - Cracked Kors Vedhæng - Sort Sølv
  500 kr
 11. Nordahl Andersen - Stribet Slipsenål - Stål
  Nordahl Andersen - Stribet Slipsenål - Stål
  350 kr
 12. Son of Noa - Kors Halskæde - Sølv
  Son of Noa - Kors Halskæde - Sølv
  500 kr
 13. Nordahl Andersen - 3-Farvet Slipsenål - Stål
  Nordahl Andersen - 3-Farvet Slipsenål - Stål
  350 kr
 14. Son of Noa - Cracked Plade Vedhæng - Sort Sølv
  Son of Noa - Cracked Plade Vedhæng - Sort Sølv
  650 kr
 15. Nordahl Andersen - Sort-Stribet Slipsenål - Stål
  Nordahl Andersen - Sort-Stribet Slipsenål - Stål
  350 kr
 16. Son of Noa - Plade Halskæde - Sølv
  Son of Noa - Plade Halskæde - Sølv
  650 kr
 17. Nordahl Andersen - Sort-Stribet Slipsenål - Stål
  Nordahl Andersen - Sort-Stribet Slipsenål - Stål
  350 kr
 18. Son of Noa - Craked Cirkel Halskæde - Sort Sølv
  Son of Noa - Craked Cirkel Halskæde - Sort Sølv
  500 kr
View as Grid List

Varer 1-45 af 418

Page
pr. side
Set Descending Direction
Hvis du går og tror, at smykker kun er for kvinder, så kan du godt tro om igen. I dag er smykker til mænd blevet meget trendy, og mange mænd bruger et herresmykke til at symbolisere eller udtrykke en bestemt personlighed eller stil. Mænd kan se elegante og sofistikerede ud med den korrekte påklædning, og herresmykker kan være prikken over i’et i sådan et look.
 
Vi har altid et stort udvalg af halssmykker i forskellige materialer, som er designet til mændene. Desuden finder du også et udvalg af herreringe, hvor du finder alt fra simple og stilrene ringe til klassiske signetringe. Er du mere til et underspillet look, kan du finde slipsenåle og manchetknapper, så du kan tilføre lidt til dit suit.
 

Halssmykker til mænd

Har du besluttet dig for at købe et flot halssmykke, som du kan bære til særlige begivenheder, eller måske endda bare til hverdag? Her på siden finder du flere forskellige halssmykker, der passer til lige præcis den mand, du er. Hvis du ikke er vant til at gå med smykker, så kan et halssmykke være et godt sted at starte. Det kan du nemlig nemt og diskret gemme under trøjen, hvis du nogle gange synes, at det bliver for meget.
 
Men måske er du så vild med de smykker vi har her på siden, at du slet ikke kan nøjes med et halssmykke, men også er nødt til at købe et armbånd med til, eller en ring. Et herresmykke behøver ikke være lig med femininitet. Du skal huske på, at alle herresmykker bliver designet helt anderledes og med et andet fokus end smykker til kvinder. Du skal derfor ikke være bange for, at herresmykker kommer til at stråle og skinne for meget, for alle de smykker du finder her på siden er rå i designet, så du ikke føler, du går på kompromis med din maskulinitet.
 

Vær med på moden med herresmykker

Smykker til mænd er en trend, der kommer og går fra tid til anden. Dog er der ingen tvivl om, at herresmykker puster nyt liv i herremoden, og kun de allermodigste tør at lade sig rive med. I dag henvender smykker sig lige så meget til mænd som til kvinder, og du skal derfor ikke holde dig tilbage, hvis du er nysgerrig på vores herresmykker her på siden. Smykker til mænd henvender sig til alle aldersgrupper, og det kan virkelig tage din personlige stil til et helt nyt niveau.
 
Mange kvinder er helt klar over, hvilken type smykkemode, de foretrækker, men er du selv lidt på bare bund, når det kommer til herresmykker, så er der heldigvis hjælp at hente. Holder du dig opdateret i modebladene vil du opdage masser af mænd med smykker på catwalken, og her kan du finde stor inspiration, så du kan spore dig nærmere ind på, hvilken smykkestil, du skal gå efter.
 

Stort udvalg af herresmykker

Vi ved, hvor in det er blevet med herresmykker til mænd, og derfor har vi valgt at føre et stort og bredt udvalg af netop dette. Her på siden finder du derfor ringe i både guld og sølv, med eller uden sten eller mønster, armbånd i stål, guld, gummi eller læder, manchetknapper, vedhæng til halskæder og meget andet. De forskellige designs varierer imellem at være meget rå og maskuline til at være mere simple og enkle i designet. Her er mulighederne mange alt efter hvem du er, og hvad du gerne vil udstråle med dine smykker. Vær ikke bange for at gå med smykker, men lad det være et personligt modestatement – hvem ved, måske kan du være med til at inspirere andre med dine herresmykker?
 
Valget er naturligvis helt op til dig. Men køber du smykker for mere end 300 kr. her på siden, så sender vi dem afsted til dig helt kvit. Vi kan også tilbyde et udvalg af vores smykker i vores fysiske butikker, hvis du har brug for at se dem tæt på og prøve dem først. Vi har en håndfuld butikker, der alle ligger i nærheden af København, og her er du selvfølgelig velkommen til hver en tid. Er du i tvivl om noget, så giv os et kald på tlf. 35 83 00 77, hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig igennem dit køb.