Venezia kæder

View as Grid List

Varer 1-45 af 79

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 79

Page
pr. side
Set Descending Direction

En venezia kæde er en klassisk kædetype, som kan bruges til at pifte ethvert sæt tøj op. Brug den for sig selv eller match den med dine yndlings vedhæng for et helt unikt look. Venezia kæden findes i mange forskellige typer, tykkelser og materialer, men fælles for dem alle er måden, som ledene i kæden er sat sammen på. De finder både feminine og rå udgaver af kæden, så alle kan anskaffe sig en, der passer helt perfekt til deres personlige stil.

Et stort udvalg af Venezia kæder

Uanset om du er til tynde og fine kæder eller mere rå og tykke kæder, så kan du finde en venezia kæde, der passer til dine behøv. Desuden forhandler vi et stort udvalg af kæder i mange forskellige materialer. De findes både i guld, sølv og forgyldt, så du kan helt sikkert finde en venezia kæde, som egner sig til din ønsker.
 
Venezia kæden er særlig populær, fordi det er en kæde, som netop er egnet til at kombinere med forskellige vedhæng. Ved at investere i en venezia kæde og et udvalg af vedhæng, kan du derfor skabet et smykke, som passer til dine præferencer, ønsker og personlige stil.

Smykker til enhver lejlighed

Uanset om du er på udkig efter smykker til dig selv, en festlig anledning, en gave eller ringen til din udkårende, så har vi noget for enhver smag og i flere forskellige prisklasser. Vi har specialiseret os i et stort udvalg af smykker og ure, og du kan altid få kyndig vejledning en af vores butikker i Storkøbenhavn. Du kan også altid ringe til os, hvis du skulle have nogle spørgsmål til en venezia kæde, andre dele af vores sortiment eller noget vedrørende din bestilling. Vi sidder klar i hverdagene mellem 09:30-18:00 på tlf. 35 83 00 77. Hvis du handler for over 300kr. på vores webshop, sørger vi desuden for at sende dine varer kvit og frit. Smykkerne pakkes i flotte smykkeæsker, og hvis du fortryder dit køb, har du altid 14 dages returret.