Løse guld halskæder

View as Grid List

Varer 1-45 af 68

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 68

Page
pr. side
Set Descending Direction

Venezia, anker eller ærte halskæde? Her på siden finder du vores udvalg af guld halskæder uden vedhæng. Disse løse guld kæder er optimale, hvis du er på udkig efter en halskæde, som du selv kan præge med et eller flere vedhæng. Disse halskæder kan bæres for sig selv, men det er naturligvis også muligt at sætte dit eget præg på halskæden ved at pryde halskæden med et smukt vedhæng. Det er desuden muligt at vælge imellem 8 og 14 karat guld halskæder, så du kan få lige præcis den halskæde, som passer til dine ønsker og behov.

Få en halskæde der passer til dig

Når du skal vælge en halskæde er det væsentligt at overveje, hvilket udtryk du ønsker kæden skal have, og her er det især kædens tykkelse, som har betydning. I vores sortiment af løse halskæder finder du spinkle og diskrete halskæder. Disse passer perfekt til dig, der ønsker en diskret halskæde, som kan bæres hver dag. Du finder også kraftigere halskæder, som passer til dig, der ønsker en mere iøjnefaldende kæde. I vores sortiment finder du naturligvis både kæder til mænd, kvinder og børn, så det er muligt for dig at finde noget uanset alder.

Hvilken længde skal du vælge?

Det er enormt individuelt hvilken længde guld halskæde, som man foretrækker. Nogen kvinder foretrækker lange halskæder mens andre ønsker en halskæde, der sidder enormt tæt på halsen. Hvor kæden sidder er også enormt individuel, da tykkelsen på ens hals har betydning for, hvor halskæden lander på brystkassen. De mest populære længder i vores sortiment er mellem 42-50cm, da dette er en kædelængde, der klæder de fleste. Vores sortiment gør det muligt at finde halskæder i varierende længde, så du kan finde netop den, som du mangler i din smykkesamling.

Simple halskæder og elegante vedhæng

Med vores løse halskæder er det muligt for dig at sætte dit eget præg på guld halskæden, så den passer til dig og dine ønsker. Du kan frit kombinere din halskæde med vedhæng, så du kan skabe et helt unik udtryk. Vi har et stort udvalg af vedhæng, som passer til disse halskæder. Du finder simple roset vedhæng besat med funklende diamanter. Du finder også farverige emalje vedhæng, klassiske kors og finurlige børne vedhæng til de mindste i familien.

Har du brug for hjælp?

Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis der skulle opstå nogle spørgsmål. Vi kan både hjælpe med at finde det du ønsker, men vi kan også besvare spørgsmål omkring leveringstider, indpakning og andre spørgsmål, som måtte opstå i forbindelse med dit køb. Hvis du ønsker at se smykkerne i virkeligheden, er du altid velkommen til at tage et kig forbi en af vores 6 forretninger i Storkøbenhavn, hvor vores medarbejdere kan vejlede dig til det helt rigtige køb. Hos os finder du altid et stort udvalg af smykker både vores egne men også nogle af de mest anerkendte mærker i den danske smykkebranche.