ClickCease

Halskæder uden vedhæng

View as Grid List

Varer 1-45 af 189

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 189

Page
pr. side
Set Descending Direction

Løse kæder

Vi har et udvalg af forskellige løse halskæder, som kan anvendes i al deres enkelhed eller kombineres med diverse vedhæng. Løse halskæder fås i mange forskellige typer, materialer og længder, hvilken type du ønsker er helt op til dig, men uanset om du er på udkig efter en helt simpel kæde til dit vedhæng eller en mere kompleks kæde, du kan bære for sig selv, så har vi det i vores udvalg.
Halskæder fås i rigtige mange forskellige længder, og det er enormt individuelt, om man ønsker en halskæde, der sidder tæt på halsen eller om man er til længere halskæder. Du finder desuden mange forskellige materialer, så du kan finde en halskæde, der passer til dine personlige præferencer og desuden passer til dine vedhæng.
 

Find den rigtige længde

Hvordan kæden kommer til at side afhænger af størrelsen på din hals, og det er derfor essentielt, at du overvejer, hvordan du ønsker kæden skal sidde, når du starter din søgen efter en ny halskæde. En nem måde at finde din ønskede kæde længde er ved at tage et stykke snor og placere det rundt om din hals og sikre, at det sidder på den måde, som du ønsker halskæden skal sidde på. Derefter kan snoren måles op med en lineal, og så ved du hvilken kædelængde, som du har brug for. Hvis du skal forære en løs halskæde i gave, anbefaler vi at kigge på længderne 42-50cm. Disse kædelængder er de absolut mest populære kædelængder og vil klæde de fleste.
 

Mix & Match din kæder og vedhæng

Er du mest til et helt simpelt udtryk med en meget enkel halskæde eller er du på udkig efter halskæder og vedhæng, som du kan mixe og matche. Vores sortiment gør det muligt at finde løse halskæder, som kan bæres for sig selv, hvor du kan finde en helt simpel ankerkæde eller en smuk og iøjnefaldende panserkæde i guld. Hvis du er på udkig efter løse halskæder til din samling af vedhæng, kan du desuden også finde det her hos os. Vi har løse kæder i mange forskellige længder, så du kan finde et, der passer til lige præcis dit vedhæng, og du finder desuden også halskæderne i flere forskellige materialer, så du har et, der passer til dine ønsker og behov.  
 

Find dit kommende smykkekøb hos os

Vi forhandler et stort udvalg af smykker og ure, og sørger for hele tiden at holde os opdateret med nye trends for at sikre, at vores sortiment afspejler, hvad der sker i smykkeverden. Det er derfor altid muligt at finde en masse af vores klassikere men vi sørger også for, at der komme nye varer på shoppen, så du kan få smykkerne, der passer ind i det nuværende mode-billede. Når du handler hos os, sørger vi altid for, at din smykker sendes i en passende smykkeæske, så smykket kan foræres væk uden alt for meget besvær og husk, at vi altid sender gratis, når du handler for 300kr.