ClickCease

Halskæder

Halskæder
View as Grid List

Varer 1-45 af 856

Page
pr. side
Set Descending Direction
 1. Georg Jensen - Moonlight Grapes Halskæde - Sølv
  Georg Jensen - Moonlight Grapes Halskæde - Sølv
  2.300 kr
 2. Georg Jensen - Moonlight Grapes Halskæde - Sølv
  Georg Jensen - Moonlight Grapes Halskæde - Sølv
  4.500 kr
 3. Georg Jensen - Moonlight Grapes Halskæde - 18 Karat Guld
  Georg Jensen - Moonlight Grapes Halskæde - 18 Karat Guld
  7.995 kr
 4. Izabel Camille - Paradise Halskæde - Sølv
  Izabel Camille - Paradise Halskæde - Sølv
  995 kr
 5. Izabel Camille - Paradise Halskæde - Forgyldt Sølv
  Izabel Camille - Paradise Halskæde - Forgyldt Sølv
  995 kr
 6. byBiehl - Pebbles Halskæde - Sølv
  byBiehl - Pebbles Halskæde - Sølv
  545 kr
 7. byBiehl - Pebbles Halskæde - Forgyldt Sølv
  byBiehl - Pebbles Halskæde - Forgyldt Sølv
  695 kr
 8. byBiehl - Pebbles Color Halskæde - Forgyldt Sølv
  byBiehl - Pebbles Color Halskæde - Forgyldt Sølv
  695 kr
 9. Georg Jensen - Moonlight Grapes Diamant Halskæde - 18 Karat Guld
  Georg Jensen - Moonlight Grapes Diamant Halskæde - 18 Karat Guld
  8.750 kr
View as Grid List

Varer 1-45 af 856

Page
pr. side
Set Descending Direction

Halskæder

Vi vil gerne sikre, at du altid kan gå på opdagelse blandt de nyeste designs og mærker, og samtidig finde et stort udvalg af klassikere, når du besøger vores side med halskæder. Smykker er som oftest en måde, hvorpå vi kan vise vores personlige stil, og det er derfor vigtigt, at vi kan finde netop det smykke, som matcher vores personlige præferencer. Blandt vores halskæder kan du gå på opdagelse i klassiske halskæder med elegante detaljer eller finde vores helt unikke halskæder, der følger dagens trends. 
 

Den klassiske halskæde

Der er ikke noget, som en helt klassisk halskæde, som oftest findes i guld. Det er en halskæde, som aldrig går af mode og en kæde, som kan bæres af mange typer kvinder. Det gode ved en klassisk guldhalskæde er, at den sjældent går af mode, og samtidig passer den til det meste, så den kan bruges til mange forskellige anledninger. Fordelen med en klassisk guldkæde er, at den til enhver tid kan kombineres med andre typer smykker. Du kan endda bære den sammen med sølv smykker for et unikt og personliggt look. 
 

Et stilsikkert valg

Hvis du er på udkig efter en halskæde i et stilrent look, så behøver du ikke lede længere. Vi har nemlig et stort udvalg af mærker, der producerer de skønneste halskæder i stilrent design. Dyk blandt andet ned i Georg Jensen og Lund Copenhagens skønne smykkeunivers, hvor du finder et hav af halskæder som med garanti kan følge dig i mange år. Foruden de kendte klassikere, kan du stifte bekendtskab med nyere mærker så som Julie Sandlau og Izabel Camille, som designer mere trendy smykker med respekt for et stilrent design. 
 

Stort udvalg af halskæder

Uanset hvilken stil du går efter, når du vælger smykker, så har vi noget for dig her på siden. Er du til det rå udtryk, har vi eksempelvis flere forskellige kraftige halskæder, med et touch af noget maskulint, som kan være flot at kombinere med andre stilarter. Skal det derimod være mere feminint og til den klassiske side, så har vi også mange smukke guld og sølv halskæder til kvinder. Du finder dem både helt enkle, men også med flere forskellige detaljer som sten, zirkonia, vedhæng og andet.
 
Derudover kan du finde både lange og korte halskæder i vores kollektion. Vores brede sortiment af halskæder, er med til at give lidt ekstra kulør på din personlige stil og netop fremhæve samme. Vi har halskæder til enhver lejlighed og personlige smag, og vi har derfor helt sikkert også noget, der passer til dig. Hvad end du skal bruge en halskæde til hverdag eller fest, så har vi det, du mangler. Vi har valgt at føre et meget bredt udvalg af smykker, så både stilarter og prisklasser varierer meget, og det derfor er muligt at finde det perfekte smykke, uanset hvilket budget du har til rådighed.
 

Køb din nye halskæde allerede i dag 

Find netop den halskæde, som passer til dig, din stil og din personlighed. Når du har fundet det som du søger, sørger vi naturligvis for, at du modtager din bestilling hurtigst muligt. Vi tilbyder altid gratis fragt, når du handler for over 300kr. Skulle du sidde med nogle ubesvarede spørgsmål kan du altid fange vores kundeservice på tlf. 35 83 00 77, som sidder klar til at hjælpe dig. Hvis du mod forventning ønsker at returnere dit køb, har du altid 14 dages returret.