ClickCease

Guld Smykker

Guld
View as Grid List

Varer 1-45 af 1551

Page
pr. side
Set Descending Direction
 1. Aveny - Blad Øreringe - 8 Karat Guld
  Aveny - Blad Øreringe - 8 Karat Guld
  Special Price 748 kr Regular Price 948 kr
 2. Aveny - Blad Ørestikker - 8 Karat Guld
  Aveny - Blad Ørestikker - 8 Karat Guld
  Special Price 1.737 kr Regular Price 1.868 kr
 3. Aveny - Blad Ørestikker - 8 Karat Guld
  Aveny - Blad Ørestikker - 8 Karat Guld
  Special Price 1.654 kr Regular Price 1.798 kr
 4. Aveny - Brillant Ring - 14 Karat Guld
  Aveny - Brillant Ring - 14 Karat Guld
  As low as 3.620 kr Regular Price 4.550 kr
 5. Aveny - Cirkel Øreringe - 14 Karat Guld
  Aveny - Cirkel Øreringe - 14 Karat Guld
  Special Price 1.150 kr Regular Price 1.350 kr
 6. Aveny - Diamant Broche - 8 Karat Guld
  Aveny - Diamant Broche - 8 Karat Guld
  Special Price 1.998 kr Regular Price 2.998 kr
View as Grid List

Varer 1-45 af 1551

Page
pr. side
Set Descending Direction

Smykker i guld

Er du vild med guld? Guld kendetegnes for dets tidløshed, eksklusivitet og elegance, og det er et must i enhver smykkesamling. Smykker har gennem historien været anvendt til at signalere status i samfundet, og det var typisk de kongelige, der signalerede deres rigdom gennem de smykker, som de bar. Guld er blevet udsmeltet i over 4.000 år, og det blev udvundet fra miner og i flodsand. Guld smykker var i gamle dage noget, der var forbeholdt adelen og de kongelige, men i dag, er det muligt for alle at tilføje et guldsmykke til deres samling. I smykkeverden kan du få smykker i forskellige karat, hvor karaten indikere, hvilken andel af smykket, som er guld. Du vil typisk finde smykker i 8, 10, 14, 18 og 24 karat, hvor 24 karat er den fineste form med størst andel af guld. Når man laver smykker bliver guldet typisk blandet med et andet metal, for at få et stærkt materiale, da rent guld er et relativt blødt materiale. Uanset hvilken karat du ønsker dine smykker i, så kan du finde et udvalg af smukke guld smykker her på siden. Vi har alt hvad hjertet måtte begære, og du finder armbånd, halskæder, vedhæng, ringe, øreringe, ankelkæder og brocher i vores sortiment. Tilfør et gyldent touch til dit look med elegante guld smykker, og find inspiration til dine smykkeønsker.

Gyldne halskæder er et must i enhver smykkesamling

En elegant halskæde i guld kan pifte dit outfit op, og du finder smukke varianter lige her. I vores sortiment finder du guld halskæder til mænd og kvinder i alle aldre, og vi har både klassiske og trendy smykker, så du kan finde noget, der passer til lige præcis dine ønsker. Køb en simpel halskæde med et smukt vedhæng for et klassisk og elegant look eller køb flere halskæder og bær dem sammen for et råt og kantet look. Vores halskæder fås i mange forskellige længder, så du kan finde lige præcis den kædelængde, som du foretrækker. Du finder desuden mange forskellige vedhæng, så du kan skabe din helt egen unikke halskæde med en kombination af forskellige vedhæng, der betyder noget for dig. En halskæde eller et vedhæng er en oplagt gaveidé til fødselsdagen eller jul.

Kombinér dine smykker uanset materiale

Har du forelsket dig i guld og sølv smykker? Heldigvis gør smykkemoden, at du ikke behøver at vælge det ene frem for det andet. Du kan sagtens gå efter begge dele og mixe det præcis, som du har lyst. Find et par smukke guld creoler og kombinér dem med et par sølv ørestikker for et unikt og personligt udtryk. Mix dine favorit vedhæng, så din kæde består af både sølv og guld vedhæng. Alt er heldigvis tilladt, og det er kun din egen fantasi, der sætter grænser for kombinationsmulighederne.

Find inspiration til ønskelisten

Udforsk vores sortiment af smukke guld smykker og find inspiration til din ønskeliste. Du finder altid kvalitets smykker, så du får et smykke, der kan følge dig i mange år. Uanset, om du er på udkig efter et helt klassisk smykke i guld eller noget, der følger tidens trends, så finder du det hos os. Vi har et stort udvalg af egne guld smykker, men samarbejder også med nogle af Danmarks førende smykkemærker, så du er sikker på, at vores sortiment altid har lidt af hvert at byde på. Guld smykker er den ultimative forkælelse uanset om det er til dig selv, eller en der skal forkæles til en helt særlig lejlighed.