Brocher

View as Grid List

22 varer

pr. side
Set Descending Direction
  1. Aveny - Diamant Broche - 8 Karat Guld
    Aveny - Diamant Broche - 8 Karat Guld
    Special Price 1.998 kr Regular Price 2.998 kr
View as Grid List

22 varer

pr. side
Set Descending Direction

Brocher

Brocher er en ældgammel måde at udsmykke sig selv på, og du finder derfor eksempler på brocher tilbage fra vikingetiden. Hvis du har taget et kig i dine bedstemors smykkesamling, finder du med stor sandsynlighed en broche, men brochen er på vej ind i modebilledet igen, og du kan derfor finde mange forskellige typer brocher uanset, hvad du er på udkig efter. Brochen er det perfekte accessory, da den kan bæres til hverdag men også til festlige lejligheder. Brug brochen i vintermånederne uden på din jakke og tilfør elegance til ethvert hverdagsoutfit. Du kan også bære den sammen med dine festkjoler for et smukt og stilrent look. Vælg den type broche, der passer til dine ønsker og bær den hver dag eller gem den til de helt særlige lejligheder.
 

Den klassiske marguerit

En af de mest klassiske og velkendte brocher er den smukke marguerit broche, som især er blevet populær på grund af kongehusets forhold til margueritten. Tilbage i 1935 ægtede kronprinsesse Ingrid kronprins Frederik, hvor hun fik en margueritbroche foræret af sin far kong Gustav den Sjette af Sverige. Brochen var et minde om moderen kronprinsesse Margaretha, der desværre var gået bort 15 år forinden. Kronprinsesse Margaretha fik kælenavnet ”Daisy” i familien, hvilket er det engelske ord for marguerit. Margueritten er fortsat i arv i kongefamilien og Dronning Margrethe var den sågår til sit bryllup, som sit ”noget lånt,” og har desuden arvet både navn og kælenavn fra sin mormor kronprinsesse Margaretha af Sverige.
Margueritbrochen blev fremstillet af flere juvelerer tilbage i 1940’erne, hvor Volmer Bahners margueritter fortsat er dem, som produceres hos Lund Copenhagen i dag. I takt med marguerittens popularitet er sortimentet af margueritserier og smykker desuden udvidet, og du kan derfor finde mange forskellige typer smykker præget med margueritter.
 

Brocher med unikke sten

Når du overvejer at investere i en broche, er der nogle overvejelser, som du skal gøre dig. Overvej blandt andet om du ønsker en helt simpelt broche eller om du er på udkig efter en broche, der fange opmærksomhed med smykke funklende sten. Du kan desuden også overveje hvilket materiale, du ønsker brochen i, da du finder brocher i flere forskellige materialer. En særlig populær type broche er brochen med en smuk diamant. Her får du et smykke der udstråler elegance og sikrer dig, at du har et smukt og iøjespringende smykke, som kan gå i arv i familien. Diamanter har altid været enormt eftertragtet i smykkebranchen, og en broche med en smuk diamant er ingen undtagelse. Det er et smykke, som udstråler eksklusivitet uden at være alt for prangende, og det er gaven, der egner sig til mange forskellige kvinder.
 

Kombinér din broche med en smuk halskæde

Flere af vores brocher er designet således, at de også kan bæres som vedhæng. Du får derfor et smykke, som både kan anvendes som broche og som halskæde. Du kan derfor overveje at købe en broche og en løs halskæde og derved har du et smykke, som kan bæres på to forskellige måder. Desuden er der flere af vores brocher, hvor du kan finde en matchende halskæde, så du skaber et look, hvor der er sammenhæng mellem din broche og det vedhæng, som bæres i halskæden.
 

Lad brochen gå i arv

Brochen er et helt klassisk smykke, som findes i mange kvinders smykkesamlinger, hvor mange har fået dem foræret som et arvestykke. Det er et smykke, som oftest kun bæres ved særlige lejligheder, og det er derfor et smykke, som ikke udsættes for så meget slid, hvorfor det med fordel kan gå i arv i familien. Du kan investere i en helt klassisk broche, som aldrig går af mode, og derved sikre, at den stadig passer til familien, hvis den skulle gå i arv. Uanset hvilken type broche du ønsker, kan du udforske vores udvalg lige her.