Øreringe til børn

Øreringe
View as Grid List

Varer 1-45 af 205

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 205

Page
pr. side
Set Descending Direction
Det er ikke usædvanligt, at børn og især piger begynder at vise interesse for smykker i en ung alder. Måske har de set deres mor gå rundt med smukke funklende smykker eller endda selv fået et smykke i dåbsgave, som de har gået med lige siden. Mange piger får lavet huller i ørene i en ung alder, og et par smukke ørestikker kan være det perfekte tilbehør til de yngste i familien. Uanset hvilke type øreringe, som du er på udkig efter, kan du helt sikkert finde noget, som vil passe ind i enhver lille piges smykkeskrin. Sortimentet er nøje udvalgt til børn, så du er sikker på, at øreringene ikke er for store, og vi har i særdeleshed fokuseret på ørestikker, da disse er særligt egnet til små øre.
 

Funklende og feminine ørestikker

De små piger er ofte besatte af funklende sten, og har sikkert set kvinderne i familien bærer smykker med smukke zirkoner, diamanter eller andre sten. Vi har derfor sørget for, at der også er noget at vælge imellem, når det kommer til de mindste i familien, da de ikke skal snydes for at kunne pryde ørene med smukke funklende øreringe. Vi har derfor fundet de fineste ørestikker med enkle motiver så som blomster og hjerter samt zirkonbesatte ørestikker
 

Finurlige motiver til de små

Øreringe til børn kendetegnes typisk ved, at de er udsmykket med en masse genkendelige motiver, som vækker glæde hos de små, og vi har naturligvis sikret os, at du finder en masse finurlige motiver blandt vores øreringe til børn. Du finde dyremotiver, blomstermotiver og sågar motiver inspireret af legetøj, og der er derfor mulighed for, at de mindste kan vælge netop det, som passer til deres ønsker. Mange af ørestikkerne er lavet med farverig emalje, som gør øreringene iøjnefaldende og tiltrækker opmærksomhed. Øreringene kan derfor være en måde, hvor børnene kan fortælle om de motiver, som pryder deres øre. Om du ønsker at købe et par finurlige øreringe med et skomotiv eller et par helt simple blomsterørestikker, så kan du med garanti finde noget her på siden.
 
Gå på opdagelse i vores sortiment af øreringe til børn, og opdage de mange forskellige motiver, designs og øreringe i forskellige materialer. Du vil med garanti glæde enhver lille pige med et par nye øreringe til smykkeskrinet.
 

Forkæl børnene med andre smykker eller gaver

Hvis det ikke lige er øreringe, som er et hit hos de yngste familiemedlemmer, så finder du et stort udvalg af andre typer smykker til børn. Vi har nemlig også halskæder, armbånd og ringe, som passer til børnene. Hvis du dykker ned i vores sortiment af halskæder til børn, vil du som oftest kunne matche en af disse til et par øreringe, da vi har flere smykkesæt specielt til de mindste i familien. Du kan derfor glæde børnene med et matchende sæt smykker, som helt sikkert vil skabe opmærksomhed, når det anvendes. Er det drengene, som du mangler inspiration til, kan du med fordel se på mange af vores sparebøsser, som med garanti vil vække glæde hos dem. Blandt vores sparebøsser finder du alverdens skønne motiver, hvor du både finder fine transportmidler og velkendte TV-figurer.
 

Få kyndig vejledning online og i en af vores mange butikker

Vi står altid parat til at hjælpe dig med dit næste køb uanset, om du ønsker at købe online eller kigger ned forbi en af vores mange butikker. Vores medarbejdere vil altid gøre deres absolut bedste for, at du får lige præcis den vejledning, som du har brug for. Du er altid velkommen til at kigge forbi en af vores butikker i Storkøbenhavn, hvor du kan se smykkerne i virkelighed. Er du på udkig efter den nyeste inspiration, kan du altid kigge i en af vores kataloger eller smutte forbi nyhedssiden, hvor vi løbende sørger for at ligge nyheder ind.
 
Ønsker du at handle her på siden og har spørgsmål eller brug for hjælp? Så kan du altid kontakte vores kundeservice telefonisk eller på mail. De sidder klar ved telefonerne i hverdagene mellem 09:30-18:00 på tlf. 35 83 00 77. Alternativ kan de også fanges på mail kundeservice@aveny.dk, hvor de vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.