Børne Armbånd

Armbånd
View as Grid List

41 varer

pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

41 varer

pr. side
Set Descending Direction
Er du på udkig efter en dåbsgave eller fødselsdagsgave til de mindste i familien? Så kan et armbånd til børn være det perfekte valg. Et armbånd er en helt speciel gave, som kan følge barnet i mange år, og det kan være starten på smykkesamlingen til de yngste. Du finder mange forskellige typer armbånd hos os, og vi har desuden armbånd i flere forskellige prisklasser, så du kan være sikker på at finde et som passer til dine behov.
 

Eventyrlige motiver

Når du kigger på smykker til de mindste i familien, kan du med fordel finde nogle smykker med masser af farver og med nogle eventyrlige motiver. Vi har samlet et stort udvalg af smykker med forskellige dyremotiver, motiver af børnenes yndlingslegetøj og meget mere. Mange af smykkerne er udsmykket med farverig emalje og sten, så armbåndene er iøjnefaldende og passer til børnenes farverige univers. Find favoritterne og skab glæde hos de mindste i familien. De farverige motiver er perfekte til fødselsdagen, og du vil med sikkerhed glæde en lille pige med et flot armbånd med et helt unikt motiv. Armbåndene kan skabe rum for samtaler, og det kan vække børnenes fantasi, og de får mulighed for at fortælle om de små motiver, som pryder deres armbånd.
 

Simple armbånd til dåbsgaven

Når der kommer en lille ny ind i familien vil forældrene typisk navngive eller døbe barnet, og her er smykker særligt populære som gave, da det er noget, som kan følge barnet i mange år. Barnet vil desuden kunne kigge på smykket og forbinde det med dig. Gå på opdagelse i vores sortiment af armbånd til børn, hvor du finder flere styles, der er helt perfekte til dåbsgaven. Du finder både armbånd i sølv, forgyldt og guld, og kan derfor finde noget der passer til dine præferencer og prisklasse. Sortimentet består af helt simple armbånd med enkle detaljer, som gør armbåndet anvendeligt i mange år. Du finder alt fra simple armbånd med zirkoner til guldarmbånd med enkle motiver som hjerter og blomster. Du finder også det helt klassiske pladearmbånd i guld, hvor du har mulighed for at få graveret en tekst på. Mange vælger at få graveret barnets fornavn eller dåbsdatoen, men det er helt op til dig, hvad du ønsker at gå graveret.
 

Glæd de mindste med unikke smykker til børn

Vi bestræber os på, at du altid skal kunne finde noget til børn i alle aldre, når du kigger forbi shoppen. Vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment, så du kan finde mange forskellige børnesmykker, hvor du finder alt fra øreringe og halskæder til armbånd og ringe. Husk vi altid tilbyder gratis fragt, når du handler for over 300kr, og skulle smykket mod forventning ikke falde i modtagerens smag, så kan du gøre brug af vores 14 dages returret.
 

Gå på opdagelse i vores udvalg af dåbsgaver

Hvis armbåndet ikke lige er den perfekte dåbsgave, så er der ingen grund til bekymring. Du kan nemlig finde et stort sortiment af dåbsgaver online såvel som i vores butikker. Vi har masser af forskellige sparebøsser med mange finurlige motiver, hvilket er en enormt klassisk dåbsgave. Desuden har vi også et udvalg af dåbsrør, som er ideelle til opbevaringen af barnets dåbspapirer, og der er desuden plads til gravering på mange af dem, så du kan sikre, at informationerne om barnet kommer på røret.  
 

Fordyb dig i vores unikke smykkeunivers

Uanset om du er på udkig efter et armbånd til de mindste i familien, eller du blot ønsker at forkæle dig selv, så kan du fordybe dig i vores store udvalg af smykker og ure til kvinder, mænd og børn. Vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment af smykker og ure, så du altid kan finde nye styles og mærker i vores sortiment. Vi har et alsidigt udvalg af smykker og fokuserer på, at der skal være noget for enhver smag i forskellige prisklasser. Du kan desuden altid søge inspiration til din egen ønskeliste, men du kan også finde inspiration til julegaver, studentergaver, bryllupsgaver eller andre anledninger. Når du besøger vores hjemmeside, vil du nemt kunne få et overblik over de mange forskellige smykker og ure, som vi forhandler. Via menuen kan du nemt få et overblik over de forskellige mærker og kategorier, så du med få klik kan komme ind på lige netop det, som du er på udkig efter. Hvis du skulle have brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice på telefon. De sidder klar på tlf. 35 83 00 77 – Alle hverdage mellem 09:30-18:00. Du er også velkommen til at sende os en mail på kundeservice@aveny.dk, hvor vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.