ClickCease

Børnesmykker

Børnesmykker
View as Grid List

Varer 1-45 af 529

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 529

Page
pr. side
Set Descending Direction
Piger begynder ofte i en tidlig alder at interessere sig for smykker, da de ser deres mødre og andre voksne gå rundt med smykker, som glimter og skinner. Børnesmykker er derfor perfekte for piger, som gerne vil pyntes lidt og måske ligne søde, små prinsesser. Smykker til børn er desuden oplagte dåbsgaver.
 
For selvom barnet er for lille til at bruge smykker som baby, så har barnet et mindeværdigt smykke, der vil følge ham eller hende hele livet, og som barnet altid vil forbinde med den person, der har givet smykket. Det kan også være, du snart skal til en konfirmation og har planer om at finde det perfekte smykke til konfirmanden. Mulighederne er mange – ikke mindst hos Aveny, hvor du finder et stort, flot og varieret udvalg af børnesmykker.
Børnesmykker skiller sig naturligvis ud fra kvinder til smykker ved at henvende sig til børn i selve designet. Mange børnesmykker er derfor formet som dyr, blomster eller andre søde motiver, der taler til barnlige sjæle. De må nemlig gerne være lidt skæve og sjove i designet, så det ikke bliver alt for alvorligt til din lille guldklump.
 

Kvalitetssmykker til børn

Vi har et bredt sortiment af børnesmykker i både guld og sølv. Vi har både armbånd, halskæder, øreringe og ringe, som passer perfekt til børn. Vores børnesmykker er søde og enkelte, og du kan finde bedårende figurer som Minnie Mouse, samt smykker formet som hjerter, sommerfugle, fugle, stjerner og meget andet. Vi har med garanti et smykke, som både de lidt større og mindre børn vil elske. De fleste børn er vilde med farver, og derfor er mange børnesmykker også spækket med farvestrålende designs.
Har du en lille pige, der elsker at føle sig som en prinsesse, så køb nogle øreringe eller en halskæde med smukke zirkonia-sten. De glimter så fint, og din pige vil føle sig smukkere end nogensinde. Vi garanterer, at alle vores smykker er lavet i fantastiske kvalitetsmaterialer, og at dit barn dermed kan have glæde af sit nye smykke i årevis.
 
Smykker er altså ikke kun forbeholdt voksne, og det kan være du i samme omgang er på udkig efter et ur til dit barn? I så fald har vi også lidt forskellige børneure at vælge imellem. Et ur til dit barn er desuden en oplagt mulighed for dit barn til at lære klokken på, og I kan nærmest ikke komme i gang med det for tidligt.
 

Find smykker til børn og voksne hos Aveny

Her på siden kan du finde et væld af smykker, som dit barn helt sikkert vil bære med stolthed. De fleste af vores børnesmykker er lavet i sølv, forgyldt sølv eller rosaforgyldt sølv, og dermed finder du også de fleste smykker til utroligt skarpe priser. Køb derfor den perfekte gave til dit barn her på siden. Når du handler hos Aveny følger der en række fordele med. Vi tilbyder altid hurtigt fragt i løbet af få hverdage.
 
Derudover får du fragten med helt kvit og frit, hvis du handler for mere end 300 kr., hvilket er en service, vi ved, vores kunder sætter stor pris på. Hold dig derfor ikke tilbage, men køb smukke og søde børnesmykker hjem her fra vores webshop i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling, og har du spørgsmål, kan du altid ringe til os på tlf. 35 83 00 77.