Sort Sølv Armbånd

View as Grid List

19 varer

pr. side
Set Descending Direction
 1. Georg Jensen - Moonlight Grapes Armbånd - Sort Sølv
  Georg Jensen - Moonlight Grapes Armbånd - Sort Sølv
  19.500 kr
 2. Georg Jensen - Moonlight Grapes Armbånd - Sort Sølv/Sølv
  Georg Jensen - Moonlight Grapes Armbånd - Sort Sølv/Sølv
  2.995 kr
 3. Georg Jensen - Moonlight Grapes Armbånd - Sort Sølv/Sølv
  Georg Jensen - Moonlight Grapes Armbånd - Sort Sølv/Sølv
  19.500 kr
 4. Georg Jensen - Moonlight Grapes Armring - Sølv
  Georg Jensen - Moonlight Grapes Armring - Sølv
  2.400 kr
 5. Georg Jensen - Moonlight Grapes Åben Armring - Sort Sølv/Sølv
  Georg Jensen - Moonlight Grapes Åben Armring - Sort Sølv/Sølv
  2.400 kr
View as Grid List

19 varer

pr. side
Set Descending Direction

Et råt armbånd med kant

Ønsker du smykker med et råt og kantet look? Så anbefaler vi at tage et kig på vores udvalg af smykker i sort sølv. Blandt vores sort sølv smykker finder du armbånd i sort sølv, so er en enestående gaveidé til kvinden, der godt kan lide et mere råt udtryk i smykkerne. Et armbånd i sort sølv er gaven til den moderigtige pige eller til dig, der ønsker en smule selvforkælelse i hverdagen. Uanset om det er en gave til en anden eller til dig selv, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af armbånd i sort sølv lige her. Armbåndet kan være den ideelle gave til den moderigtige pige, men kan naturligvis også bruges til selvforkælelse, hvis du vil have et smykke, der giver dit outfit lidt ekstra kant.
 

En overfladebehandling med et råt look

For at opnå det sorte og rustikke look, som præger sort sølv smykker, kan man overfladebehandle smykkerne. Dette kan gøres på flere forskellige måde, og præcis hvilken som er valgt afhænger både af mærket og smykketypen. En af de mest typiske overfladebehandlinger for at opnå en mørk overflade er oxidering. Dette kan også ske naturligt, når smykkerne udsættes for ilt, men for at sikre en jævn mørk overflade foretager man en aktiv oxidering af smykkerne. En anden metode, hvor man kan opnå et mørkere look er gennem ruthinering. Her benytter man et lag ruthenium. Det er en behandling, der typisk bruges på sølvsmykker, og fordelen ved ruthinerede sølvsmykker er, at det er en mere slidstærk behandlingsform end oxidering, dog kan du ikke opnå samme mørke farve, som ved en oxidering. Da der i begge tilfælde er snak om en overfladebehandling, skal du være opmærksom på, at smykkerne med tiden vil miste deres mørke look. Smykker som i højere grad kommer i berøring med andre smykker eller slides på anden vis, vil hurtigere miste deres overfladebehandling, du kan altid læse vores guide til smykkepleje, hvor du finder tips og tricks til at passe bedst muligt på dine smykker.
 

Armbåndet til den selvsikre kvinde

Et armbånd i sort sølv er perfekt til kvinden, som ikke er bange for at skille sig ud. Du får automatisk et smykke med et mere råt look, men flere af vores designs kombinere det rå og det mere feminine, så du kan med sikkerhed finde et sort sølv armbånd, som passer til dine præferencer. Find et simpelt armbånd, som du kan matche med andre metaller for et opsigtsvækkende look eller find et iøjnefaldende armbånd, som med sikkerhed vil skabe opmærksomhed helt for sig selv. Dyk ned i vores univers af smukke armbånd i sort sølv og find inspiration til ønskelisten.
 
 

Mix & match dine metaller

Et sort sølv armbånd kan naturligvis kombineres med andre smykker med samme overfladebehandling, men du kan også blande dine sort sølv smykker med andre metaller for et unikt og personligt look. Brug dit sort sølv armbånd sammen med dine forgyldte armbånd eller kombiner dem med et par smukke sølv creoler for et unikt udtryk.