Sølvarmbånd

View as Grid List

15 varer

pr. side
Set Descending Direction
 1. Aveny - Hjerte Armbånd - Sølv
  Aveny - Hjerte Armbånd - Sølv
  Special Price 398 kr Regular Price 498 kr
 2. Aveny - Kors Armbånd - Sølv
  Aveny - Kors Armbånd - Sølv
  Special Price 200 kr Regular Price 548 kr
 3. Aveny - Pil Armring - Sølv
  Aveny - Pil Armring - Sølv
  Special Price 248 kr Regular Price 398 kr
 4. Izabel Camille - Anna Armbånd - Sølv
  Izabel Camille - Anna Armbånd - Sølv
  650 kr
 5. Izabel Camille - Honey Armbånd - Sølv
  Izabel Camille - Honey Armbånd - Sølv
  495 kr
 6. Izabel Camille - Rainfall Armbånd - Sølv
  Izabel Camille - Rainfall Armbånd - Sølv
  595 kr
View as Grid List

15 varer

pr. side
Set Descending Direction
Armbånd er utrolig populære, og du finder dem i mange forskellige designs, som passer til både hverdag og fest. For at gøre det nemt, at finde dine favoritter har vi her samlet alle vores sølvarmbånd, så du kan gå på opdagelse i vores sortiment af armbånd i sølv.
 

Et smykker der passer til de fleste

Et sølvarmbånd er gaven, som passer til de fleste. Du finder både armbånd i et stilrent og klassisk design, en hvis du er ude efter noget mere edgy og råt findes det også i vores sortiment. Et sølv armbånd kan bæres for sig selv eller matches med andre armbånd for et unikt look. Match dem med andre sølvarmbånd for et stilrent look eller mix dem med andre metaller for et råt look. Et armbånd er den perfekte gave til flere anledninger, og da du kan få dem i mange forskellige designs, kan du finde armbånd som egner sig til konfirmationsgave, fødselsdagsgave, mors dags gave eller gaven til dig selv.
 
Vi har sørget for, at du finder et væld af forskellige mærker med forskellige designæstetiker, og vi kan derfor garantere, at der vil være sølvarmbånd for enhver smag. Du kan eksempelvis forelske dig i simple ankerkæder eller chunky armbånd med forskellige typer vedhæng. Du finder blandt andet velkendte motiver så som margueritter, hjerter og cirkler. Nogle armbånd er besat med funklende zirkoner og andre sten, så du kan helt sikkert finde armbånd, der både egner sig til hverdag og til fest.
 
I vores sortiment finder du også de smukkeste armringe i sølv, som med fordel kan bæres sammen med dine andre armbånd. En armring er en skøn tilføjelse til din smykkesamling, og det er et smykke, som kan følge dig i mange år. Armringene fås i mange forskellige udgaver, hvor du finder en helt klassisk og simpel armring til mere prangende armringe med sten og motiver. Om du er til det simple eller det komplekse, kan du finde inspiration i vores unikke sortiment af smukke armringe i sølv.
 

Gaven til flere generationer

Kan du huske, da du som barn for første gang kiggede i din mors smykker, og har du fået noget foræret af de ældre generationer med besked om, at det er noget ganske særligt, som du skal passe på? Et sølv armbånd er smykket, som med sikkerhed kan gå i arv i flere generationer. Et klassisk armbånd såsom et margueritarmbånd eller et med en enkel ædelsten vil være armbåndet, der kan følge familien i flere generationer. Du vil med sikkerhed have et smukt armbånd, som kan gå i arv.
 

Find en halskæde der matcher dit armbånd

Du kan bære dit armbånd for sig selv, men du kan også finde en halskæde i sølv for et komplet look. Mange af vores armbånd er del af en kollektion, så du kan finde flere smykker, som matcher dit armbånd. Match dit armbånd med en halskæde for et helstøbt look, der med sikkerhed vil skabe opmærksomhed. Det er det perfekte tilbehør til en af årets mange fester.