Rosaforgyldte Armbånd

View as Grid List

2 varer

pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

2 varer

pr. side
Set Descending Direction
Et rosaforgyldt armbånd er et enormt romantisk og feminint smykke, som vil passe ind i enhver smykkesamling. Rosaforgyldte armbånd er til kvinden, som sætter pris på et feminint look og ønsker, at smykkerne også skal udstråle dette. Med et rosaforgyldt armbånd er du sikker på, at du får et smykke, der emmer af romantik, og du vil ofte kunne finde rosaforgyldte smykker, som er besat med funklende sten for et smukt og enestående look. Et rosaforgyldt armbånd kan peppe ethvert outfit op, og du kan både bruge armbåndet til hverdag og fest. Du finder både helt simple armbånd i sortimentet og armbånd med forskellige motiver. Gå på opdagelse i vores sortiment af smukke rosaforgyldte armbånd og finde lige præcis det, som passer til dine ønsker. Et rosaforgyldt armbånd er desuden helt perfekt som gave til kvinden, der værdsætter et feminint og stilrent udtryk i deres smykker, så du kan med fordel finde et i vores sortiment til en helt særlig kvinde i dit liv.
 

Unikt design til dig, der tør skille dig ud

Rosaforgyldte smykker er til dig, der ikke er bange for at tiltrække opmærksomhed med dine smykker. Armbåndenes rosa nuance vil automatisk vække opsigt, og du kan finde flere forskellige styles i vores sortiment. Find feminine armbånd, hvor rosaforgyldningen er i fokus men find også armbånd, hvor dette blot er en lille detalje, der giver noget feminint til et mere råt armbånd. Uanset hvad du er til, så kan du helt sikkert finde det hos os.
 

En overfladebehandling med et romantisk look

Rosaforgyldte armbånd er en overfladebehandling, hvilket gør, at forgyldningen med tiden vil blive slidt af. En rosaforgyldning er et lag, som påføres et sølvsmykke, og ved en rosaforgyldning er guldet blandet med mere kobber for at skabe den helt unikke og smukke rosa nuance. Forgyldning holder typisk længe på smykker, men hvor længe afhænger af brugen samt smykketypen. For at passe bedst muligt på din rosaforgyldte smykker anbefaler vi, at du undgår, at de kommer i kontakt med vand, sæbe, parfume og cremer. Desuden anbefaler vi, at du tager smykkerne af, når du bader, sover og dykker sport. Når smykket ikke bæres anbefales det, at du opbevarer smykket i en lufttæt pose i et smykkeskrin. Så vil du få glæde af dit rosaforgyldte armbånd i flere år.
 

Find dit næste smykke eller ur-køb hos os

Vi bestræber os på altid at have et stort udvalg af smykker og ure online såvel som i vores butikker. Vi har derfor valgt at føre smykker til mænd, kvinder og børn. Du har derfor mulighed for at finde smykker til mange forskellige typer anledninger, aldersgrupper og prisklasser. Vi forhandler desuden et stort udvalg af urmærker, hvor du både kan finde helt klassiske ure samt mere moderne ure. Om du foretrækker det ene fremfor det andet, så vil du kunne finde noget, der passer til dine præferencer i vores sortiment.
 
Du er desuden altid velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker, hvor vores medarbejdere står klar til at vejlede dig, så du med sikkerhed kommer hjem med den varer, som du ønsker. Skulle du have nogle spørgsmål til sortimentet på webshoppen, er du desuden altid velkommen til at tage kontakte til vores kundeservice, som kan fanges på mail kundeservice@aveny.dk eller på tlf. 35 83 00 77. Her sidder vores afdeling klar til at besvare dine spørgsmål, og du kan fange dem på telefonen i hverdagene mellem 09:30-18:00.