Guld Armbånd

View as Grid List

Varer 1-45 af 61

Page
pr. side
Set Descending Direction
 1. Mads Z - Barres Brilliant Armring - 14 Karat Guld
  Mads Z - Barres Brilliant Armring - 14 Karat Guld
  As low as 11.900 kr
 2. Mads Z - Boomerang Armring - 8 Karat Guld
  Mads Z - Boomerang Armring - 8 Karat Guld
  As low as 4.950 kr
 3. Mads Z - Capsule Armring - 8 Karat Guld
  Mads Z - Capsule Armring - 8 Karat Guld
  As low as 4.850 kr
 4. Mads Z - Circlet Armring - 8 Karat Guld
  Mads Z - Circlet Armring - 8 Karat Guld
  As low as 3.850 kr
 5. Mads Z - Circlet Armring - 8 Karat Guld
  Mads Z - Circlet Armring - 8 Karat Guld
  As low as 1.950 kr
 6. Mads Z - Dome Diamant Armring - 14 Karat Guld
  Mads Z - Dome Diamant Armring - 14 Karat Guld
  As low as 17.800 kr
 7. Mads Z - Les Deux Alpes Armring - 8 Karat Guld
  Mads Z - Les Deux Alpes Armring - 8 Karat Guld
  As low as 5.850 kr
 8. Mads Z - Poetry Diamant Armbånd - 14 Karat Guld
  Mads Z - Poetry Diamant Armbånd - 14 Karat Guld
  As low as 17.800 kr
 9. Mads Z - Solitaire Diamant Armring - 14 Karat Guld
  Mads Z - Solitaire Diamant Armring - 14 Karat Guld
  As low as 6.800 kr
View as Grid List

Varer 1-45 af 61

Page
pr. side
Set Descending Direction

En tidløs klassiker

Er du på udkig efter den ultimative klassiker, så vil vi anbefale at tage et kig på vores mange smukke guldarmbånd. Guldarmbåndet er den perfekte følgesvend, og du får her et kvalitetsarmbånd, som kan følge dig i mange år. Et armbånd i guld fås i mange forskellige designs, og du kan gå på opdagelse i vores sortiment af guldarmbånd. Uanset om du er på udkig efter et helt simpelt armbånd eller om du ønsker et armbånd med motiver og sten, så kan du helt sikkert finde det hos os. Guldarmbåndet er en tidløs klassiker og er egnet til mange forskellige anledninger. Det er desuden et armbånd, der passer til mange forskellige aldersgrupper, så du kan både forære det til barnedåben men det er også den perfekte fødselsdagsgave til fødselaren, som fylder rundt. Med et guldarmbånd er du garanteret kvalitet i mange år, og hvis du passer godt på armbåndet, kan det gå i arv i familien. Du finder guldarmbånd i flere forskellige prisklasser, og du finder desuden armbånd i både 8 og 14 karat guld.
 

Gaven til dåben

Et guldarmbånd er en særdeles populær dåbsgave, og du finder et flot udvalg af armbånd, som vil passe til lige netop denne anledning. Du kan desuden finde flere armbånd, hvor du kan sætte dit personlige præg med en gravering. Her kan du eksempelvis få graveret dåbsdatoen, barnets navn eller en anden helt særlig tekst, som du ønsker, skal følge barnet i løbet af opvæksten. Er du på udkig efter et guldarmbånd til dåben, så har vi flere forskellige typer armbånd, og du kan gå med en simpel kæde for et klassisk look, men du finder også armbånd med flotte motiver så som hjerter, blomster eller et simpelt pladevedhæng. Uanset hvilke type armbånd, som du vælger, så vil guldarmbåndet kunne følge barnet i mange år, og det vil med sikkerhed være et godt minde, som barnet kan huske på, når de kigger på armbåndet.            
 

Klassiske armbånd til kvinden i dit liv

Et guldarmbånd er en klassiker i enhver kvindes smykkesamling, og alle burde have sådan et i samlingen. Armbåndet er en enestående gave til kvinden i dit liv, og det vil være et smykke, som kan bæres til flere forskellige anledninger uanset om det er til hverdag eller fest. Et klassisk guldarmbånd fås i mange forskellige former og designs, og vi har alt fra den helt klassiske veneziakæde til smukke armringe med diamanter. Mange af vores guldarmbånd og armringe er besat med de smukkeste diamanter, og du får derfor et eksklusivt og elegant smykke, som kan være prikken over i’et, når det kommer til at skabe et fuldendt look. Denne type smykke er til dig, der for alvor vil forkæle en helt særlig person i dit liv og forære et smykke, hvor du ikke er gået på kompromis med noget. Hvis du er på udkig efter et helt klassisk armbånd til en, som du holder af, vil vi anbefale et tennisarmbånd, som for alvor er en klassiker, der med sikkerhed kan følge dig hele livet.
 

Skab dit eget sæt med en guldhalskæde

Ønsker du for alvor at forkæle dig selv eller en, du holder af, så kan du gå på opdagelse i vores store sortiment af guldhalskæder, hvor du kan finde en smuk halskæde, der passer til et af vores mange armbånd. Du kan naturligvis finde halskæder og armbånd, som er lavet til at passe sammen, men du kan også finde dine egne favoritter og forære som et enestående og unikt smykkesæt. Du kan eksempelvis finde en simpel armring og kombinere den med en halskæde med et smukt diamantbesat vedhæng for et enkelt og smukt udtryk. Ellers kan du kombinere en smuk halskæde med ferskvandsperler med et armbånd med ferskvandsperler for et helt klassisk og ikonisk udtryk. Uanset hvad du søger, kan du finde inspiration hos os, du kan enten fordybe dig i vores udvalg her på siden. Alternativt kan du hente inspiration i en af vores kataloger, hvor du finder masser af nyheder men også helt klassiske smykker, der vil passe til enhver anledning.
 

Se smykkerne i virkeligheden

En af fordelene ved at handle hos os er, at vi udover webshoppen også har flere fysiske butikker, hvor du kan se smykkerne og prøve dem på inden du foretager et køb. Sortimentet hos de forskellige butikker varierer men fælles for dem alle er, at vores medarbejdere står klar til at vejlede dig, så du kan gøre det helt rigtige køb. I vores butikker kan du altid spørge en af vores medarbejdere om råd, og det kan desuden hjælpe dig med at finde det helt rigtige smykke. Uanset om du foretager dit køb på nettet eller i en af vores butikker, har du altid 14 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb eller det mod forventning ikke skulle falde i gavemodtagerens smag.