ClickCease

Guide til Vielses- & forlovelsesringe

Vielsesringen er symbol på jeres evige kærlighed og kommer til at have stor betydning på jeres store dag, men vigtigst af alt, så er det et sæt ringe, som kommer til at følge jer resten af livet. Det er derfor helt essentielt, at i vælger jeres vielsesringe med omhu og finder et sæt ringe, som passer til jer nu men også passer til jer om 30 år. Det er symbolet på jeres evige kærlighed til hinanden, og det er derfor vigtigt, at i gør jer nogle tanker om, hvordan i ønsker, at ringene skal se ud. Der er intet rigtig eller forkert, når det kommer til vielsesringe, og i bestemmer derfor helt selv, hvordan i ønsker, at ringene skal se ud. Der er masser af muligheder både i forhold til design men også i forhold til materiale, og her er det vigtigt, at i gør jer nogle tanker i forhold til jeres præferencer, da ringene kommer til at følge jer resten af livet.

Vi har udarbejdet en guide, der gør det nemmere for jer at finde lige præcis de vielsesringe, som skal være symbolet på jeres kærlighed.

Find den korrekte ringstørrelse

Ens ringstørrelse variere fra finger til finger og fra hånd til hånd, så det er derfor vigtigt, at i finder den rigtige størrelse til jeres ringe. Vi anbefaler at kigge forbi en af vores butikker, hvor i kan få målt jeres fingre. Der er flere aspekter, som kan påvirke målene på din fingre blandt andet kan det påvirkes af varmen, nogle former for medicin eller graviditet, og det er derfor vigtigt, at i får foretaget de korrekte mål og her kan i få kyndig vejledning af en af vores medarbejdere i en af butikkerne.

Undersøg markedet i god tid

Vielsesringene kommer til at følge jer i mange år, og det er noget, som i kommer til at have på hver dag. Det er derfor en fordel at starte søgningen i god tid, så i kan finde det helt perfekte sæt, der matcher jeres behov. Hos os finder du et stort udvalg af vielsesringe i forskellige materialer, designs og i flere prisklasser, så du kan med sikkerhed finde noget, som passer til jeres behov.

Skal ringene matche?

Det har været tradition, at mange har haft vielsesringe, som matcher, men i dag er der flere og flere, som vælger unikke ringe. Det er desuden også væsentligt at overveje, hvorvidt vielsesringen skal matche kvindens forlovelsesring. Der er intet rigtigt og forkert, når det kommer til vielsesringe, så det er et spørgsmål om at mærke sig frem og finde ud af, hvad der føles rigtigt for jer. Når i vælger vielsesringe er det desuden vigtigt at tage jeres dagligdag med i overvejelsen. Det er nemlig en ring, der kommer til at følge dig i alle døgnets timer, og det er derfor væsentligt at overveje, hvilken betydning ringen vil få for din hverdag. Afhængigt af din profession kan det være nødvendigt at overveje, hvor iøjnefaldende ringen er. Hav derfor dette med i tankerne, når i vælger jeres ringe, så i er sikre på at have ringe, som også egner sig til jeres dagligdag.

Vælg jeres materiale

Der er en bred vifte af muligheder, når i skal vælge, hvilket materiale, som jeres vielsesringe skal være. Hvert enkelt materiale giver en unik stil til ringen, og det er derfor værd at overveje, hvad man ønsker ringen skal udstråle. Når man kigger på vielsesringe er de mest populære materialer hvid- og rødguld, men der er efterhånden begyndt at komme flere materialer med i puljen, og du finder derfor også vielsesringe i sølv, titanium og platin. I behøver heller ikke at begrænse jer til et enkelt materiale, da du kan finde flere ringe, hvor flere af materialerne er blandet sammen for et unikt look. Det er væsentligt at vælge et materiale, som passer til jeres livsstil og præferencer.

Hvilken gravering ønsker i?

Det er meget almindeligt at få lavet en gravering i ringene. Uanset om i ønsker datoen eller et betydningsfuldt citat, så er det noget, som i bør overveje. Mængden af tekst, der er plads til afhænger naturligvis af ringens design, så det kan være en fordel at kigge ned forbi en af vores butikker. Her står vores medarbejdere klar til at vejlede jer, så i kan få ringe, som passer til jeres behov og ønsker.

Har du brug for hjælp?

Vi vil rigtig gerne hjælpe jer med at finde de helt rigtige vielsesringe, så i med ro i maven kan gå op ad kirkegulvet og sige ja til hinanden. Vi vil gerne sikre, at i finder de vielsesringe, som er helt rigtige for jer. I kan altid kigge forbi en af vores butikker, hvor vores medarbejdere står klar til at hjælpe og vejlede. Alternativt kan i også ringe til vores kundeservice, hvis i skulle have nogle specifikke spørgsmål til ringene på siden. Dem kan i fange hverdage mellem 09:00-17:00.

Se udvalget af ringe ved at klikke her.