Valentinsgaver

Valentine
View as Grid List

Varer 1-45 af 1086

Page
pr. side
Set Descending Direction
 1. Georg Jensen - Hearts Of Georg Jensen Halskæde - Sølv
  Georg Jensen - Hearts Of Georg Jensen Halskæde - Sølv
  1.450 kr
 2. Georg Jensen -Hearts of Georg Jensen Halskæde - 18 Karat Guld
  Georg Jensen -Hearts of Georg Jensen Halskæde - 18 Karat Guld
  7.995 kr
 3. Sif Jakobs - Valentine Ørestikker - Sølv
  Sif Jakobs - Valentine Ørestikker - Sølv
  679 kr
 4. Sif Jakobs - Valetine Ørestikker - Forgyldt Sølv
  Sif Jakobs - Valetine Ørestikker - Forgyldt Sølv
  799 kr
 5. Sif Jakobs - Valentine Halskæde - Sølv
  Sif Jakobs - Valentine Halskæde - Sølv
  749 kr
 6. Sif Jakobs - Valetine Halskæde - Forgyldt Sølv
  Sif Jakobs - Valetine Halskæde - Forgyldt Sølv
  879 kr
 7. Julie Sandlau - Gingko Vedhæng - Forgyldt
  Julie Sandlau - Gingko Vedhæng - Forgyldt
  Special Price 330 kr Regular Price 550 kr
 8. byBiehl - Prisma Light Blue Øreringe - Sølv
  byBiehl - Prisma Light Blue Øreringe - Sølv
  Special Price 497,50 kr Regular Price 995 kr
 9. byBiehl - Forget Me Not Sparkle Øreringe - Sølv
  byBiehl - Forget Me Not Sparkle Øreringe - Sølv
  Special Price 647,50 kr Regular Price 1.295 kr
View as Grid List

Varer 1-45 af 1086

Page
pr. side
Set Descending Direction
Februar er en måned, der altid har haft en særlig romantik over sig. Ikke blot er foråret på vej, men det er også måneden, hvor Valentinsdag for alvor sætter fokus på fejringen af kærligheden. Den 14. februar er dagen, hvor vi for alvor fejrer kærligheden til hinanden og kan være en dag, hvor man kan glemme hverdagens travlhed og for alvor huske hinanden. Mange tror, at Valentins Dag er et amerikansk påfund, men det er faktisk en officiel fejring, der stammer tilbage fra det gamle Rom. Den 14. februar ærede man gud, der repræsenterede kvinderne og ægteskab. Dagen var en fejring af frugtbarhed, og det var først i 1840’erne, at Valentinskortet blev alment kendt verdenen over. Valentins dag er nu blevet dagen, hvor vi fejrer kærligheden og sørger for, at forkæle dem, der betyder allermest for os.
Et smykke kan være symbol på jeres kærlighed, og præcis, hvordan du ønsker, det skal se ud er helt op til dig. Du kan finde inspiration til valentinsgaven her på siden, hvor vi har samlet nogle af vores absolut bestsellers og nogle mere unikke smykker, så der er noget for enhver smag. Kærligheden kan udtrykkes på mange måde og gavemulighederne er derfor uendelige. Det er blot et spørgsmål om, modtagerens smykkepræferencer og med dem i baghovedet, kan du sikkert finde det smykke, som skal være symbol på kærligheden.
 

”Diamonds are a girl’s best friends”

Blev i særdeleshed en kendt sang, da den blev genindspillet til filmen ”Gentlemen Prefer Blondes” med Marilyn Monroe i hovedrollen, og det er fortsat et citat, som mange genkender. Diamanter er det ultimative symbol på evig kærlighed, og vil du virkelig forkæle din udkårende, så er et diamantsmykke vejen frem. Diamanter er naturligvis lidt af en investering, men de fås også i mange forskellige prisklasser, så du kan finde noget, der passer til dit budget. Er du på udkig efter et simpelt smykke kan en enkel halskæde med et smukt diamantbesat vedhæng være vejen frem. Du finder også smykker med et mix af diamanter og andre ædelsten for et iøjespringende udtryk. Diamanter er en af de smykkesten, som aldrig går af mode, og du er derfor sikker på at investere i et smykke, som kan følge den heldige gavemodtager i mange år. Med et diamantsmykke er du helt sikker på, at din valentin vil føle sig forkælet.
 

Hjerter

Hjertet er jo det ultimative symbol for kærligheden, og du kommer derfor ikke udenom dette motiv, når det gælder valentinsdag. Hjertet er et motiv, som fås i mange forskellige designs og materialer. Du finder helt simple hjertevedhæng, hvor netop hjertet er det bærende design, men du finder også vedhæng, hvor hjertet er en del af et mere komplekst design. Du finder også armbånd og ringe, hvor hjertemotivet indgår, så du er sikker på at kunne finde et hjertesmykke, som passer til din udkårendes ønsker. Hjertet er et helt klassisk motiv, når det kommer til valentinsdag, og det er et fint symbol på jeres kærlighed til hinanden.
 

Gaven til manden i dit liv

Er du på udkig efter gaven til en helt særlig mand i dit liv, så behøver du ikke lede længere. Vi har nemlig også et stort udvalg af klassiske smykker til mænd. Vores sortiment byder blandt andet på klassiske signet ringe, hvor du blandt andet kan få et udvalg af disse graveret for at gøre ringen til noget helt særligt. Du kan desuden også finde et udvalg af manchetknapper og slipsenåle til manden, der ønsker et elegant smykke til mere festlige anledninger.