Mors Dag Gaver

Mors Dag
View as Grid List

Varer 1-45 af 1107

Page
pr. side
Set Descending Direction
 1. Sif Jakobs - Valetine Halskæde - Forgyldt Sølv
  Sif Jakobs - Valetine Halskæde - Forgyldt Sølv
  879 kr
 2. Julie Sandlau - Gingko Vedhæng - Sølv
  Julie Sandlau - Gingko Vedhæng - Sølv
  Special Price 270 kr Regular Price 450 kr
 3. Julie Sandlau - Gingko Vedhæng - Forgyldt
  Julie Sandlau - Gingko Vedhæng - Forgyldt
  Special Price 330 kr Regular Price 550 kr
 4. byBiehl - Prisma Light Blue Øreringe - Sølv
  byBiehl - Prisma Light Blue Øreringe - Sølv
  Special Price 497,50 kr Regular Price 995 kr
 5. byBiehl - Prisma Pink Øreringe - Sølv
  byBiehl - Prisma Pink Øreringe - Sølv
  Special Price 497,50 kr Regular Price 995 kr
 6. byBiehl - Forget Me Not Sparkle Øreringe - Sølv
  byBiehl - Forget Me Not Sparkle Øreringe - Sølv
  Special Price 647,50 kr Regular Price 1.295 kr
 7. byBiehl - Forget Me Not Vedhæng - Forgyldt
  byBiehl - Forget Me Not Vedhæng - Forgyldt
  Special Price 197,50 kr Regular Price 395 kr
 8. byBiehl - Season Ring Small - Sølv
  byBiehl - Season Ring Small - Sølv
  As low as 495 kr
 9. byBiehl - Season Ring - Forgyldt Sølv
  byBiehl - Season Ring - Forgyldt Sølv
  As low as 595 kr
 10. byBiehl - Mini Waves øreringe - Sølv
  byBiehl - Mini Waves øreringe - Sølv
  495 kr
View as Grid List

Varer 1-45 af 1107

Page
pr. side
Set Descending Direction

Gaven til mødrene i vores liv

I Danmark falder Mors Dag på den anden søndag i maj, og det er dagen, hvor vi fejrer vores mødre og deres kærlighed til os.Det er den perfekte anledning til at forkæle din mor med en unik gave, og du finder her på siden masser af inspiration til et smykke egnet til mors dags gave.
 

Historien om Mors Dag

Morsdag er en dag, der markeres i mange lande over hele verden, men det falder ikke samme dag i alle landene. I Danmark falder Mors Dag altid anden søndag i maj, og sådan har det været sin 1929, hvor dagen blev markeret for første gang.
Traditionen med Mors Dag stammer egentlig fra USA, hvor en mor ved navn Anna Marie Reeves Jarvis brugte mere end 30 år på at arbejde samme med en gruppe af mødre kaldet ”Mothers Day Work Club,” som skulle forbedre sanitære forhold og mindske børnedødelighed. Hun fik også idéen til at indføre en national mindedag for mødres arbejde, men hun gik desværre bort inden det skete. Datteren Anna Jarvis fortsatte sin mors kamp med at udbrede Mors Dag og i 1909 blev det vedtaget af præsidenten, at dette skulle være en national mærkedag, hvor der skal flages.
 
I Danmark var det Christian Svenningsen, der var aktiv i ”Foreningen for De Allierede Danske Våbenfæller,” som indførte Mors Dag-traditionen i Danmark i 1929. Dagen blev indført for at støtte mødre, som havde mistet deres sønner i krig, hvor der blev samlet ind til dem. Dagen har senere hen manifesteret sig som en dag, hvor vi fejrer de betydningsfulde kvinder i vores liv. Det er en dag, hvor mødrenes særlige styrke sættes i fokus, og de hyldes for dem de er.
 

Forkæl din mor

På Mors Dag er det mødrene i vores liv, der for alvor skal forkæles så uanset om det er din mormor, din mor eller en god veninde, som er blevet mor, så kan du sørge for, at de får den helt rigtige mængde opmærksomhed. Du kan sørge for, at de føler sig værdsat og forkæle dem med et lækkert måltid med og en lille gave, som symbol på din evige kærlighed til disse betydningsfulde kvinder. Du er her med til at huske dem på, at de har en helt særlig plads i dit hjerte og med til at sikre, at de føler sig værdsat i en travl hverdag.
 

En gave der aldrig visner

En buket blomster holder kun i kort tid, og glæden vil ikke vare ved. Et smykke visner derimod ikke, og du vil her have en gave, som kan følge din mor i rigtig mange år. Det er vigtigt, at du vælger et smykker, som er personligt og afspejler kvinden, der skal bære smykket. Smykket er desuden et smukt symbol på kærligheden bag Mors Dag Gaven.
 
Når du vælger et smykke som Mors Dag gave, er det derfor væsentligt at finde ud af, hvilke materialer, du ønsker smykket skal være. Materialet er nemlig en personlige præference, og her kender du nok modtageren bedre til at finde lige netop det materiale, som passer til hende. Uanset om det er guld, sølv eller noget helt tredje, så kan du være sikker på, at du kan blive inspireret til din kommende Mors Dag Gave. Du finder desuden et væld af forskellige smykker i mange forskellige prisklasser, så du kan finde noget, der passer til dine ønsker.
 

Sæt dit eget personlige præg på gaven

Når det drejer sig om en gave, der skal være symbol på kærligheden til din mor, vil det være helt oplagt at få lavet noget unikt, der passer til lige netop jeres forhold. Med en gravering er det muligt for dig at tilføje en smuk detalje til smykkerne, og vi tilbyder derfor et stort udvalg af smykker, hvor det er muligt at vælge gravering. Med et graveret smykke får du noget helt unikt til Mors Dag, og du kan sætte dit eget personlige præg på smykket og sikre, at det er noget, som vil falde i din mors smag.