Julegaver

View as Grid List

Varer 1-45 af 816

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 816

Page
pr. side
Set Descending Direction

Inspiration til julegaverne

Er du på bar bund i forhold til årets julegaver, og mangler du inspiration til, hvad du kan ligge under juletræet? Vi ved det kan være svært at finde de perfekte julegaver, og vi har derfor samlet nogle bud på julegaveideer, som både passer til store og små. Vi har sørget for at samle inspiration til mænd og kvinder men også til de mindste i familien, og du finder derfor stor variation, så det er noget til alles præferencer i forskellige prisklasser. Du kan desuden også finde inspiration til din egen ønskeliste, så du er klar, når alle dine bekendte beder om ønskesedler.
 

Sparebøsser til de mindste

De mindste i familien vil helt sikkert blive glade for det nyeste legetøj, men det er også en gave, som de hurtigt mister interessen for, så hvorfor ikke finde noget, som kan skabe glæde i flere år? En sparebøsse er en vigtig ting på ethvert børneværelse, da det er en måde, hvor du kan starte barnets allerførste opsparing, og de lære om penges værdi på en sjov måde. Sparebøsserne fås i et væld af forskellige motiver, hvor vi har alt fra søde dyr og transportmidler til dine yndlingsfigurer fra diverse børneprogrammer. Sparebøsserne er altså en sjov gave, som samtidig kan lære de mindste om penge, og derved kan de få en forståelse for, hvordan de i løbet af året kan spare op og selv købe nogle af de ting, som de ønsker sig. Desuden vil en fin sparebøsse pynte på ethvert børneværelse, og du kan helt sikkert finde en som passer til dit barns personlighed.  
 

Gaven til herrerne

Er det kæresten, din far, bedstevennen eller måske en helt fjerde mand i dit liv, som du ønsker at forkæle med en særlig julegave? Så anbefaler vi at tage et kig på vores udvalg af ure og manchetknapper, da du her kan finde masser af inspiration til en julegave, som bringer glæde i flere år. I dag bliver et ur ikke kun brugt til at se klokken. Det er også et tilbehør, der i høj grad siger noget om ens personlige stil, så det er væsentligt at undersøge, hvilken type ur du er på udkig efter, og hvilke behov brugeren har. Ure har nemlig fået et væld af nye funktioner på grund af den teknologiske udvikling, og der er derfor et masse funktioner, som kan være relevante for gavemodtageren. Hvis du er på udkig efter et helt klassisk ur, vil vi anbefale at tage et kig på mærker så som Seiko og Arne Jacobsen, og hvis du ønsker et mere trendbaseret ur kan du med fordel kigge på Daniel Wellington og Boss. Du finder naturligvis forskellige størrelser men også ure i forskellige materialer, hvor en klassisk læderrem egner sig til manden der ønsker stilren elegance. Hvis du er på udkig efter et mere trendbaseret ur, kan du tage et kig på et ur med en natorem og farvet urskive. Manchetknapper er også et godt bud på en julegave til de vigtige mænd i dit liv. Et par manchetknapper er en essentiel måde, hvor man kan tilføre elegance til ethvert jakkesæt, og du vil skabe et stilfuldt look. Manchetknapperne fås i mange forskellige varianter, så du kan få helt klassiske manchetknapper, men også manchetknapper i finurlige designs.
 

Smykkefavoritter

Smykker er altid en god gaveide til kvinden i dit liv, men der behøver ikke altid være en romantisk gestus bag et smykke, og det kan derfor også være gaveideen til niecen, svigerinden eller en anden, som sætter pris på smykker. Det er enormt individuelt, om man ønsker sig et sølv- eller guldsmykke, men uanset hvad du er på udkig efter, så kan du finde det lige her. Er du på udkig efter et enkelt sølvsmykke til kvinden eller pigen, der leder efter hverdagssmykker, så er det naturligvis noget, som vi har i vores sortiment. Vi sørger hele tiden at udvide vores sortiment, så du altid kan gå på opdagelse i vores udvalg af sølvsmykker fra velkendte brands. Udvalget byder på helt klassiske smykker men også smykker baseret på årets trends, så du kan finde noget til alle kvinderne i din familie uanset alder. Er det et guldsmykke, som skal lægges under juletræet, så er vi også leveringsdygtige, og vores udvalg byder på et hav af forskellige styles, som både passer til de yngre og ældre familiemedlemmer eller kvinden i dit liv. Du finder et sortiment af smukke øreringe, betagende halskæder, unikke armbånd og stilrene ringe, hvor nogle er i et enkelt design mens andre er prydet med mønstre og smukke ædelsten. Hvis du virkelig ønsker at forkæle en til jul, vil et smukt smykke med en diamant være sagen. Dette er den ultimative kærlighedserklæring, da diamanten er symbol for evig kærlighed.
 

Sæt dit personlige præg på julegaven

Når julen er på vej, kan du finde en personlig gave til en heldig gavemodtager. Du kan nemlig vælge blandt vores udvalg af varer, hvor du kan tilvælge gravering. Her kan du skabe en helt unik julegave med en personlig hilsen til modtageren. Graveringens længde afhænger naturligvis af størrelsen på varen, men vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til graveringer, hvor du enten kan kontakte os her eller kigge forbi en af vores butikker.