Fars Dag Gaver

View as Grid List

Varer 1-45 af 115

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 115

Page
pr. side
Set Descending Direction

Historien om Fars Dag

5. juni er den dag, hvor vi i Danmark fejrer Fars Dag. Det er dagen, hvor fædrene er i fokus, hvor vi sørger for, at de bliver påskyndet, og måske endda får en lille gave i dagens anledning. Men hvorfor er det egentlig, at vi fejrer Fars Dag?
 
Historien startede med en dame ved navn fru Dodd fra Washington i USA. Hendes far var alene med seks børn, men han forsøgte på bedste vis at klare opgaven, og hun ønskede at få en særlig dag, hvor fædrene kunne hædres lokalt. Inspirationen kom fra mors dag, som forinden var indført i mange amerikanske stater. Fars Dag blev placeret på den tredje søndag i juni, og den blev på grund af kommercielle kræfter hurtigt udbredt i resten af USA.
 
Fars Dag kom først til Danmark i 1935, hvor Danmark placerede dagen samtidig med Grundlovsdag. Det har siden været en dag, hvor vi fejre de vigtige mænd i vores liv, og det er en anledning til at købe en fin gave, som kan bæres gennem mange år. På siden har vi nøje udvalgt de mærker og varer, som vi mener egner sig til en unik fars dag gave.
 

En personlig gave

Til fars dag kan du overveje en gave, hvor du kan sætte dit eget præg på smykket. En klassisk gave er et par manchetknapper, hvor du kan tilvælge en gravering og finde en unik tekst, som er betydningsfuld for dig og din far. Det er muligt at udføre gravering på en del af vores smykker, hvor et andet klassisk smykke kunne være en signetring, hvor du kan sætte din fars initialer på ringens front. Du er altid velkommen til at besøge en af vores butikker, hvor vores medarbejdere står klar til at hjælpe og vejlede, så du får den fars dags gave, som du ønsker at forære din far.
 

Et klassisk ur

Et klassisk ur går aldrig af mode, og det er svært at ramme forkert, hvis du vælger et elegant ur til din far. Et klassisk herreur fås naturligvis i mange forskellige modeller og prisklasser, så du kan finde et, du gerne vil forære din far. En klassiker er svær at gå glat i byen med, og vores udvalg gør det muligt at finde noget til ham som sætter pris på et elegant og tidløst ur til deres samling.  
 

Vi sender gaven direkte til din far

Har du ikke mulighed for at overraske din far på Fars Dag? Så er det muligt at bestille gaven, så den bliver leveret direkte på din fars adresse. På den måde er du sikker på, at du stadig kan overraske din far i anledningen af fars dag. Skulle gaven mod forventning ikke falde i din fars smag, så er der altid 14 dages returret.