ClickCease

Dåbsgave Guide

Hvad giver man til en barnedåb eller til en navngivningsfest? Det kan være svært at finde det helt rigtige, når de små skal have deres navn. Vi har mange års erfaring med at finde de rigtige dåbs- og navngivningsgaver, der kan følge barnet i mange år. Dåben eller navngivningsfesten er en dag, som fylder meget i forældres liv, når deres barn skal have deres navn. Dagen er en festlig anledning, hvor der typisk inviteres til spisning og en hyggelig stund med familie og venner, og gaverne er der også tænkt på. Det er tradition, at man i Danmark giver barnet en gave i forbindelse med dåben, så de kan blive mindet om dåbsdagen, når de bliver ældre. Med denne guide kan du finde en masse inspiration til forskellige type gaver, der passer til den helt særlige dag.

En festlig gave

Bordflaget er en klassiker i ethvert hjem, og det er en velkendt genstand, som ofte pryder bordet til festlige anledninger. Bordflaget placeres på bordet i forbindelse med fejringer og særlige lejligheder og med et bordflag i dåbsgave kan barnet få en gave, som kan følge dem hele livet. Flere af vores bordflag kan desuden graveres, så du kan sætte dit præg på foden, som kan graveres med barnets navn og dåbsdato.

Et smykke for livet

Smykker er særligt populære som dåbs- og navngivningsgaver, og du kan derfor finde masser af inspiration til et smykke, der egner sig som gave. Du finder naturligvis helt klassiske smykker, som kan følge barnet gennem deres barndom og når de bliver voksne. Her tænker vi på klassiske medaljoner, plade-armbånd, margueritter, kors og simple kæder. Med et smykke er du sikker på, at det er en gave, som kan følge barnet hele livet, og altid mindes den dag, hvor de blev døbt hver gang de bærer det.

En sparebøsse og starten på en opsparing

Sparebøssen er en sjov men også brugbar gave, som kan skabe glæde på børneværelset i mange år. Vores sparebøsser findes i et væld af skønne motiver, hvor du finder alt fra velkendte figurer fra fjernsynet og masser af skønne dyr til et væld af transportmidler og den helt klassiske sparegris. Med en sparebøsse kan du være med til at starte barnets allerførste opsparing, og de kan i takt med, at de bliver ældre få en forståelse af, hvad penge bruges til mens de sparer penge op i deres finurlige sparebøsse. Flere af sparebøsserne kan også præges med gravering, så du har en helt unik gave, der passer til barnet.

Bestiksættet

Når man bliver døbt går der som oftest ikke lang tid før man skal lære at spise med ske, gaffel og kniv. Bestiksættet er derfor en genial gave at forære i dåbsgave, da det er en gave, som kan tages i brug kort tid efter dåben. Bestiksættet fås i mange forskellige udgaver, hvor du finder helt klassiske bestiksæt, men du finder også bestiksæt med søde motiver og velkendte figurer fra fjernsynet.

Få vejledning i en af vores butikker eller kontakt vores kundeservice

Vi ved, hvor vigtigt det kan være at finde den helt rigtige dåbs- eller navngivningsgave, og vi står naturligvis altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt perfekte gave til anledningen. Du er altid velkommen til at besøge en af vores butikker i Storkøbenhavn. Du kan også altid kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at assistere dig med det udvalg, du kan finde på vores webshop.