Tag Heuer Ure

Tag Heuer
View as Grid List

Varer 1-45 af 50

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 50

Page
pr. side
Set Descending Direction

Eksklusive schweiziske ure

Tag Heuer er et velkendt ur mærke, der igennem flere årtier har formået at sætte standarden for teknologi og design indenfor schweizisk urmageri. Tag Heuer altid været et mæke, som har haft fokus på teknologiens muligheder men deres designvalg har altid været det bærende element. Tag Heuer kendetegnes for deres æstetik og klassisk ure, der er i en klasse helt for sig selv. Urene er i sig selv mesterværker, og deres teknologiske overlegenhed gør, at du med et Tag Heuer ur om håndleddet er sikker på, at det kan følge dig i mange år.
 

En historisk urmærke

Urmageren Edouard Heuer er grundlæggeren bag Tag Heuer, og han grundlagde sit første værksted tilbage i 1860. Værkstedet lå i idylliske St. Imier i Schweiz, og dette blev altså grundstenene for Tag Heuers verdensomspændende succes. Edouard Heuer havde en klar ambition: Han ville mestre og udforske enhver afkrog af fænomenet tid, og i 1882 fik han patent på sin første kronograf. Mærket Tag Heuer står bag talrige patenter, hvilket er udtryk om firmaets evne og vilje til at udfordre grænserne for mekanisk urmageri, og de har altid været forud for deres tid, hvad angår teknologien og mulighederne indenfor urmageri. Til trods for firmaets udvikling til en international succes har de altid holdt fast i kvaliteten, der kendetegner et Tag Heuer ur, og de designmæssige valg, der gør et Tag Heuer ur det, som det er. Tag Heuer er en af de førende mærker, hvad angår luksusure, og ved køb af et Tag Heuer ur, er du sikker på, at du køber et kvalitetsur, der med sikkerhed kan følge dig i mange år.
 

Inspiration fra sportens verden

Tag Heuer har i mange år været sponsor til flere af de allerstørste sportsbegivenheder på verdensplan. Det er derfor naturligt, at flere af deres serier er inspireret af sporten, hvor motorsporten især har været drivkraften for flere af deres serier. Du finder blandt andet serierne Monaco, Formula 1 og Carrera, som alle refererer til motorsportens mange kræfter, og du får derfor nogle ure med et klassisk visuelt udtryk og innovative teknologier, der gør uret anvendeligt i mange situationer. De har desuden arbejdet med en serie af sportsure under navnet Aquaracer, som der i særdeleshed er velegnet til vandsport.
 

Klassiske ure i et stilrent design

Med et Tag Heuer ur om håndleddet, bærer du et kvalitetsur i stilrent og smukt design. Urene fra Tag Heuer laves både til mænd og kvinder, og urene er lavet, så de passer til enhver anledning. Urene fås i mange forskellige størrelser, og det er derfor muligt at finde et uanset hvilke præferencer man har til et ur. Urene har desuden forskellige funktionaliteter, så det kan være vigtigt at afklare, hvad uret skal kunne. Hvis du har spørgsmål til urene, kan du altid kontakte vores kundeservice, som kan hjælpe med at besvare spørgsmål herom.