Spirit Icons Smykker

Spirit Icons
Vi kan ikke finde nogle produkter, der passer til dine valg. Kontakt gerne kundeservice@aveny.dk så vi kan hjælpe med at finde det du søger.

Bag smykkemærket Spirit Icons finder du Tim og Daniel, som startede deres smykkeeventyr tilbage i 2013. De to herrer har årelang erfaring fra den skandinaviske smykkebranche og urindustri, men i 2013 stod de med et brændende ønske om at starte deres eget mærke, og her opstod Spirit Icons. Tim og Daniel ønsker at skabe et smukt smykkeunivers, hvor den enkeltes personlighed kommer til udtryk gennem de endeløse kombinationer, som Sprit Icons giver. Tim og Daniel finder inspiration i den skandinaviske minimalisme, og den natur der omgiver os. Desuden inspireres de af klassiske stil ikoner som Grace Kelly, Marilyn Monroe, Prinsesse Diana og Madonna, hvor deres attitude og stil har inspireret kvinder til at være præcis, som de vil. 

Kvalitetssmykker og unikke designs

Hos Spirit Icons har det altid været vigtigt at designe kvalitetssmykker i et smukt design til fornuftige priser. Det er kerneværdien hos Spirit Icons, at smykkerne skal være lavet i gode materialer, så smykkerne kan følge en hele livet. Der arbejdes med kontraster og balance, og det stærke rå kombineres med det bløde og feminine for at skabe unikke designs til den moderne kvinde. Det er nordisk enkelthed tilsat funklende og glamourøse sten for netop at skabe noget helt enestående. Alle kvinder fortjener at føle sig smukke, og smykkerne fra Spirit Icons kan fremhæve kvindens personlighed, uanset hvilken type hun er. Smykkerne findes derfor i guld, sølv, med eller uden sten og diamanter, hvilket giver dig endeløse kominationsmuligheder. Sølvsmykkerne findes desuden med forskellige overfaldebehandlinger, så du er sikker på, at du kan finde det, som bedst komplimenterer din stil, og det du ønsker i et smykke. Smykkerne kan med fordel gives i gave, og da udvalget byder på så mange forskellige designs, kan du finde det, som passer til både anledning og modtageren. Spirit Icons er særligt populært som julegaver, fødselsdagsgaver, konfirmationsgaver og som en bare fordi-gave. Kig udvalget igennem og bliv inspireret til dit kommende smykke køb eller skriv den på ønskelisten til den næste anledning. 

Klassisk, Moderne, Romantisk eller Sporty 

Vores udtryk og stil skifter alt efter humør, årstid og anledning, og det er derfor vigtigt at have smykkerne, som passer til forskellige udtryk - her er Spirit Icons et mærke, som netop tager hensyn til humør, anledning og årstid. Deres designs er simple med små detaljer, som gør dem egnet til at mixe og matche i det uendelige. Dyk ned i Spirit Icons smykkeunivers og find det smykke som passer til anledningen og humøret. De klassiske smykker er til dig der har en forkærlighed for enkelthed og rene linjer, og smykker uden alt for mange finurlige detaljer, og netop det kan du finde i udvalget af Spirit Icons. Er du mere til moderne smykker, hvor du ikke er bange for at skille dig ud af mængden, så kan du med sikkerhed finde et smykke, som imødekommer netop disse ønsker. Du finder nemlig også et udvalg af smykker baseret på nutidens trends, hvor smykkerne kan være besat med funklende sten og af de mere modige designs. Er din stil mere romantisk anlagt, er der også et stort udvalg af smykker fra Spirit Icons, som vil falde i din smag. Deres univers byder nemlig også på smykker med fine detaljer og sjælfuldt design, som netop passer til kvinden der værdsætter et romantisk look. Spirit Icons er smykkemærket, der egner sig til mange forskellige typer kvinder, og du er garanteret et smykke af en høj kvalitet, når du investerer i et smykke fra Spirit Icons. 

Find dit nye Spirit Icons smykke hos os 

Her på siden finder du vores udvalg af Spirit Icons smykker, hvor du med fordel kan kombinere dem på kryds og tværs. Smykkerne er enkle i design, og de kan derfor nemt kombineres, som du har lyst eller blandes med smykker, som du i forvejen har. Uanset hvilken smykkestil, du er til, så kan du helt sikkert finde noget her på siden, ellers kan du altid tage et kig på de mange andre brands, som vi har på shoppen. Fragten er gratis ved køb over 300kr. Hvis du skulle have nogle spørgsmål om smykkerne fra Spirit Icons eller brug for hjælp, så sidder vi klar på telefonerne i hverdagene mellem 09:30-18:00. Læg din bestilling allerede i dag og glæd dig til at modtage dine nye smykker fra Spirit Icons. Du har altid 14 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb.