Siersbøl Smykker

Siersbøl
Vi kan ikke finde nogle produkter, der passer til dine valg. Kontakt gerne kundeservice@aveny.dk så vi kan hjælpe med at finde det du søger.
Nordahl Anders har relanceret brandet Siersbøl, som blev skabt af Hermann Siersbøl, tilbage i 1940’erne. Grundtanken i sin tid var at skabe smykker i høj kvalitet med fokus på klassiske smykker, og denne designæstetik er stadig et bærende element i dag. Et af smykkerne, som har en hel særlig historie en smuk collier i guld og perler, som blev kendt i filmen “Baronessen fra benzintanken”, hvor Ghita Nørby bar kæden. Dette smykke er kendt under navnet “Pind og Perle” og er en dansk design klassiker, som stadig sælges i dag. Siersbøl er klassisk smykkedesign, hvor kvalitet er et af de bærende elementer, hvilket gør at smykkerne kan gå videre i generationer. Siersbøl er derfor et mærke der særdeles er relevant, når man mangler inspiration til dåbs- og konfirmationsgaverne, da smykkerne med deres klassiske design gør dem egnet til at kunne følge en hele livet. 
 

Nordisk designtradition og klassiske smykker 

Siersbøl trækker på den nordiske designtradition, hvor klassiske elementer er det helt bærende for designprocesserne. Desuden er smykkerne lavet i den velkendte kvalitet, som Siersbøl er kendt for. Dyk ned i udvalget af skønne dagmarkors, hjerte vedhæng, colliers, stjernetegn og mange andre skønne motiver. Smykkernes klassiske udtryk gør det muligt at bære dem til forskellige anledninger, og de er både egnet til hverdag, men kan så sandelig også bruges til mere festlige begivenheder. Siersbøl er nordisk designtradition, når det er bedst, og du er sikker på at få et klassisk smykke, som du kan bære alene eller kombinere med andre designklassikere for et helt unikt look.
 

Smykkerne der skal gå arv 

Måske har du i forvejen arvet et smukt Hermann Siersbøl smykke fra et familiemedlem og af gode grunde har mange et Siersbøl smykke i familien, da mærket er kendt for deres gode kvalitet og tidsløse designs. Du kan derfor roligt købe et smykke fra Siersbøl og lade smykket gå videre i generationerne, når du ønsker, at smykket skal have en ny ejermand. Det tidsløse design gør, at de passer til mange aldersgrupper, og desuden heller ikke går af mode. Det er derfor meget almindeligt, at flere generationer i familien ejer et smykke fra Siersbøl. 
 

Kvalitetssmykker med klassiske perler 

En af de mest klassiske designs i smykkeverden er naturligvis perlekæden og smykker med perler, og dette finder du naturligvis også hos traditionsbårne Siersbøl. Du finder naturligvis designklassikeren "pind & perle"-halskæden og samtidig finder du et udvalg af klassiske og mere moderne perlesmykker, som spænder fra øreringe og halskæder til armbånd og vedhæng. Perle smykker er noget af det mest klassiske, som man kan forestille sig, og Siersbøl har formået at holde fast i det klassiske look men stadig sikre, at det passer ind i nutidens modebillede. Kvaliteten er desuden en vigtig faktor, når det kommer til smykker med perler, og her er Siersbøl naturligvis ikke gået på kompromis, så du finder altid smukke perler med en høj grad af glans, når du investere i et smykke med perler fra Siersbøl.
 
 

Find masser af inspiration og få hjælp til din næste bestilling 

Vi har et væld af forskellige smykkemærke, så du kan finde det, som passer til netop dine behov. Siersbøl er et eksempel på klassiske kvalitetssmykker, men er du til noget mere vovet, kan det naturligvis også findes på vores side. Hvis du skulle have brug for hjælp, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på tlf. 35 83 00 77, hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Når du shopper for 300 kroner, sender vi dine varer kvit og frit. Vi har desuden 14 dages returret, hvis du har fortrudt dit køb.