Scrouples Smykker

Scrouples
Vi kan ikke finde nogle produkter, der passer til dine valg. Kontakt gerne kundeservice@aveny.dk så vi kan hjælpe med at finde det du søger.
Scrouples er et dansk smykkehus, der gennem mere en tre årtier har været kendetegnet for enkelt og elegant design til overkommelige priser, som stadig er udført i kompromisløs kvalitet. Scrouples har et bredt og nutidigt udvalg af smykker, og det henvender sig derfor til en bred målgruppe. Scrouples byder på et stort udvalg af smykker i forskellige prisklasser til enhver alder og enhver smag. Du finder både klassiske og moderne, trendbaseret smykker i sortimentet. Uanset hvilke smykke fra Scrouples, som du falder for, så er du garanteret et kvalitetssmykke i dansk design. 
 

Udforsk Scrouples smykkeunivers 

Velkommen til en eventyrlig verden af guld, sølv og ædelsten. Smykkevirksomheden Scrouples kombinerer kunstnerisk frihed med unikt nordisk design, hvor deres brede udvalg sikre, at du kan investere i gedigen smykkekvalitet til enhver begivenhed. Find smykker der passer til de helt store begivenheder eller et simpelt smykke, som passer til hverdagen. Du finder halskæder, armbånd, tags, stjernetegn og helt klassiske designs, som matcher dig og den du er. Scrouples smykkeunivers kendetegnes ved deres inspiration fra dansk design, som gennemsyrer brandets identitet. Smykkerne er alsidige i design, og smykkerne er derfor egnet til mange forskellige typer kvinder og anledning. Udforsk smykkeuniverset og finde de smykker, som passer til netop din personlighed. Scrouples byder på smykker med alt fra enkle designs, til smykker med sten og smykker med finurlige motiver. Smykkerne fås desuden i forskellige materialer, så du med garanti kan finde et, som passer til dine ønsker. 
 

Aveny hjælper dig 

Vi har altid et stort udvalg af kvalitetssmykker og ure. Vi forhandler en lang række forskellige mærker, så du er sikker på at kunne finde noget, som passer til dine ønsker uanset, om det er en gave til dig selv eller en gave til en særlig lejlighed. Uanset hvem, som du vil forkæle med et nyt smykke eller ur, så kan du fordybe dig i vores sortiment, hvor vi har noget, der passer til alle aldersgrupper, lejligheder uanset om du er til sølv eller guld. Er du i tvivl om noget vedrørende dit kommende køb? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 35 83 00 77. De sidder klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller brug for hjælp, og når du shopper for 300kr, får du fragten kvit og frit. Har du behov for at returnere dit køb, så har vi 14 dages returret.