Raymond Weil Ure

Raymond Weil
View as Grid List

Varer 1-45 af 94

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 94

Page
pr. side
Set Descending Direction

Et Schweizisk urmærke for ur connoisseurs

Raymond Weil er et Schweizisk urmærke, der blev grundlagt i 1976. Raymond Weil ønskede at skabe et urmærke med fokus på innovation, og den dag i dag bliver mærket fortsat drevet af familien. Med et Raymond Weil ur om håndleddet, har du et kvalitetsur, der passer til enhver anledning. Urene fra Raymond Weil kendetegnes for deres æstetiske udtryk, og de er altid udført i luksuriøse materialer med håndlavede Schweiziske urværker.
 

Identitet, udvikling og innovation

Raymond Weil er en virksomhed, der hurtigt vandt indpas på markedet, og i takt med interessen var de nødsaget til at udvide forretningen og øge deres tilstedeværelse på markedet. I 1982 blev Raymond Weil til en familiedrevet virksomhed, da Weil’s svigersøn Oliver Bernheim blev en del af virksomheden. Bernheim var med til at modernisere virksomheden og skabe vækst på flere markeder. Mærket formåede at skabe international interesse, og Bernheims strategier var med til at placere Raymond Weil på verdenskortet.
 

Musikken som inspiration

Mærket har altid været enormt inspireret af musikken og musikkens kræfter, hvorfor du finder flere kollektioner med navne inspireret af nogle af de største komponister og musikere i historien. Eksempelvis byder deres Tango kollektion på linjer, der kombinerer sensualiteten, og den livskræft der kendetegner Tangoen. Desuden fortsætter mærket med at engagere sig i musikken og bruger det aktivt i deres markedsføring og samarbejder.
 

Innovation og teknologi

Raymond Weil har altid været på forkant hvad angår innovation og teknologisk udvikling. De har altid arbejdet ud fra en enorm præcision, og deres designvalg har været en bærende kræft for deres konstante udvikling. I starten af 00’erne stod Weil så stærkt med deres designæstetik, at de for alvor begyndte at se, hvilke teknologier, som kunne skabe endnu mere fremdrift i virksomheden. De udviklede eksempelvis et nyt system til ombytning af remme på deres kollektion Shine samt et ”Two Time Zone”-system til flere af deres ure. Med et Raymond Weil ur er du garanteret kvalitet og innovation i et og samme design.
 

Klassiske ur med et moderne twist

Raymond Weil er luksus urmærke, som ikke går på kompromis med deres designs. Du er sikker på at få et klassisk ur, der skiller sig nok ud til, at det ikke bliver kedeligt. Deres innovative tilgang sikrer desuden, at du får et ur, der kan gøre din hverdag nemmere. Blandt urene finder du ure til mænd og kvinder, og du kan finde et mix af klassiske ure med lænker samt mere moderne styles. Du får rigtig meget ur for prisen hos Raymond Weil, og du er sikker på, at det er et ur, der kan følge dig hele livet.
 

Et væld af mærker i forskellige prisklasser

Vores udvalg af ure favner mange mærker, og du kan finde noget til alle aldre og prisklasser. I flere af vores butikker står vores personale og urmagere klar til at hjælpe dig, så du kan finde det helt rigtige ur, som passer til dine behov, og din hverdag.