Pearl Stories Smykker

Vi kan ikke finde nogle produkter, der passer til dine valg. Kontakt gerne kundeservice@aveny.dk så vi kan hjælpe med at finde det du søger.
Pearl Stories er en dansk smykkevirksomhed baseret på ægte perler grundlagt af Annette Spanggaard i 2015 med en vision om at selvstændiggøre kvinder gennem uddannelse. Pearl Stories udfordrer perlernes lange urokkelige modehistorie gennem dansk designtradition. Pearls of Wisdom i ethvert Pearl Stories smykke giver perler en ny betydning. Fra blot at være smukke prydgenstande bliver de også symboler med styrke til at ændre liv gennem Pearl Stories’ uddannelsesinitiativ Girls & Wisdom.

En klassiker i smykkeverden

Perlesmykker er en af de mest velkendte og klassiske designs, som du kan finde, hvor perlehalskæden i årtier har været symbol for elegance og femininitet. Perler kan grundet deres klassiske look både bæres til hverdag og fest, hvor du hos Pearl Stories finder et væld af forskellige designs, der passer til kvinden med hang til det klassiske look men også kvinden, der gerne vil skille sig ud. Perlesmykker har i mange år været forbundet med helt simple perlehalskæder og perleørestikker, men bruges i dag også i mere trendy og moderne designs.

Perler til enhver anledning

Uanset alder kan et smykke med perler vække glæde, og du kan med fordel dykke ned i Pearl Stories univers af perlesmykker. Du finder et stort udvalg af forskellige smykker, hvor omdrejningspunktet netop er smukke og unikke ferskvandsperler. Pearl Stories designer smykker, der både passer til hverdag og festlige lejligheder. Smykkerne er lavet af kvalitetsmaterialer med smukke og unikke perler. Forkæl dig selv med et smukt perlesmykke eller forær en af Pearl Stories mange smykker til en du holder af. De vil med garanti vække glæde til fødselsdagen, under juletræet eller til studentergildet, og smykkerne kan skabe glæde hos modtageren i mange år.

Pas på dine perler

Perlesmykker kan følge dig i mange år, hvis du sørger for at passe på dem. Det anbefales, at du opbevare dine perlesmykker i deres smykkeæsker, når de ikke anvendes for at undgå at ridse perlerne. Perlerne må ikke udsættes for parfume, make-up eller andre væsker, da dette kan skade og misfarve perlerne. Det er en fordel at tørre smykkerne med en blød klud inden du gemmer smykkerne væk i deres æsker. Når du følger disse anbefalinger vil perlerne bevare deres glans, og du kan få glæde af dine perlesmykker i endnu flere år.

Kyndig vejledning og inspiration

Har du brug for hjælp eller har du nogle spørgsmål til vores sortiment af Pearl Stories Smykker, kan du altid kontakte vores kundeservicemedarbejdere. De sidder klar ved telefonerne i hverdagene mellem 09:30-18:00, og kan fanges på telefon 35 83 00 77. Alternativt kan du sende dem en mail på info@aveny.dk, hvor de vil besvare din mail hurtigst muligt. Når du handler for over 300kr på shoppen, leverer vi din varer kvit og frit, og skulle du fortryde dit køb, har du 14 dages returret.
 
Hvis du har brug for at se smykkerne i virkeligheden, kan du altid kigge forbi en af vores butikker i Storkøbenhavn, hvor du kan få kyndig vejledning eller finde inspiration til dit næste smykkekøb.