NYE VARER TILFØJET TIL VORES OUTLET

Ole Mathiesen

Ole Mathiesen

Leder du efter et klassisk ur i dansk design? Hos Aveny har vi et stort udvalg af flotte ure fra danske Ole Mathiesen. Ole Mathiesen ure er kendetegnet ved deres tidløse og elegante design, og er du på udkig efter en gave, er et Ole Mathiesen ur et rigtig godt bud.

Gå på opdagelse i vores sortiment af lækre kvalitetsure til herrer og damer fra Ole Mathiesen og find dit nye ur blandt de mange klassiske modeller.

Loading...
Filtre
Filtrering
Kategori
  1. Aveny Collection
  2. Smykker
  3. Ure
  4. Gaver
  5. Vores Univers
  6. Outlet
  7. Månedens tilbud
Type
Pris
Materiale
Rem Type
Urværk
Vi kunne ikke finde nogle varer, der matchede dine kriterier.

Ole Mathiesen – dansk design i særklasse

Ole Mathiesen har stået for dansk design og klassisk håndværk siden 1845, hvor urmagerne Carl Matthæi og J.P. Christensen grundlagde urforretningen i København. Deres store ekspertise førte hurtigt til, at brandet blev leverandør af ure til Kong Frederik VII og Grevinde Danner. 

I 1919 overtog Axel Mathiesen forretningen og førte sin drøm om at designe armbåndsure ud i livet, hvorefter virksomhedens succes for alvor tog fart. Senere hen blev sønnen, Ole Mathiesen, også en del af urforretningen og begyndte at danne grundlaget for den succesfulde virksomhed, vi kender i dag. Hans vision var at skabe smukke og tidløse herre- og dameure, og i 1962 designede han det verdenskendte ur, “Icon”, der stadig er en urklassiker den dag i dag. 

I dag er Ole Mathiesen et anerkendt og verdensomspændende urbrand, der fortsat kreerer smukke og tidløse kvalitetsure, der ikke blot viser tiden, men også skaber en forbindelse mellem fortid, nutid og fremtid.


Stort udvalg af flotte ure fra Ole Mathiesen

Blandt vores store udvalg af Ole Mathiesen ure finder du alt fra de klassiske 1962 Classic-ure i stål med læderremme i forskellige farver til smukke variationer i blandt andet 18 karat forgyldt stål med schweiziske quartz-urværker. Uanset hvilken stil, du foretrækker, så har vi med sikkerhed et Ole Mathiesen ur, der passer til enhver dresscode.


Ole Mathiesen ure til både herrer og damer  

Hos Aveny har vi et stort udvalg af herreure og dameure fra danske Ole Mathiesen. Uanset om du er på udkig efter et flot herreur i et minimalistisk design med læderrem, som eksempelvis 1962 Classic herreuret, eller et smukt og enkelt dameur som 1962 Classic til at fuldende dit outfit, så har vi et Ole Mathiesen ur, der passer til din stil. Er du mere til et unisex ur, finder du også et udvalg af denne type ure i vores sortiment.

Gå på opdagelse i vores sortiment af klassiske ure fra Ole Mathiesen og find det ur, der passer til dine præferencer.


Køb dine ure og smykker hos Aveny

Lad Aveny være din foretrukne forhandler af smykker og ure. Vi leverer dine nye ure kvit og frit, hvis du køber for mere end 300 kr. Besøger du en af vores fysiske butikker, så kan du få kompetent hjælp og vejledning til at finde det perfekte ur – og du kan prøve uret på for at se, hvordan det klæder dig. Du kan også skrive eller ringe til os - så sidder en af vores medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Viser butikker tættest på