Ole Mathiesen Ure

Ole Mathiesen
View as Grid List

Varer 1-45 af 106

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 106

Page
pr. side
Set Descending Direction

Dansk håndværk

Det første Ole Mathiesen ur blev designet i 1962, men historien om mærket skal dateres helt tilbage til 1845. I 1845 grundlagde urmager Carl Matthæi og J.P. Christensen en ur-butik i København. På grund af deres ekspertise blev de udvalgt til at levere ure til Kong Frederik VII og grevinde Danner. I 1919 overtog Axel Mathiesen urmagasinet og med firmaets succes, så han et nyt eventyr, nemlig produktionen af armbåndsure i samarbejde med et schweizisk urfirma.
 

Det ikoniske Ole Mathiesen ur

I 1957 blev Axels søn Ole Mathiesen en del af firmaet, og som en anerkendt urmager kunne han videreføre firmaets visioner om at skabe smukke og tidløse urværker. Ole Mathiesen ønskede at arbejde med tidløse og klassiske ure og i 1962 designede han uret ”Icon.” Et design og en kvalitet, som stadig vækker glæde blandt køberne. Firmaet har dedikeret sig til at arbejde med traditionerne for urhåndværk, den nye teknologi og æstetik i alle facetter af firmaet, og i udlandet bliver Ole Mathiesen betragtet som en af de mest eksklusive urbrands i Danmark.
 

Et anerkendt kvalitetsbrand

I 1998 blev Ole Mathiesen det første danske brand til at producere deres eget urmagasin, og den dag i dag er det fortsat det eneste nationale urmagasin for luksuriøse ure. I 2000 blev den tredje generation fra Mathiesen-familien en del af brandet, og Christian Mathiesen var den første til at designe et vandtæt, automatisk sports ur til Ole Mathiesen. Uret blev kendetegnet for brandets udvikling, hvor elementer fra sportens verden samt naturen implementeres i Mathiesens tidløse designs. I 2002 blev Christian firmaets nye CEO, og det er tydeligt, at firmaet har formået at holde fast i mange af de værdier, som var grundlag for firmaets eksistens tilbage. Christian Mathiesen har formået at drive firmaet ind i en ny teknologisk tidsalder og sikret, at urene fortsat følger med på det teknologiske plan uden at miste deres velkendte og klassiske design, som stammer fra firmaets start. Ole Mathiesen kendetegnes fortsat som kvalitets ure med afsæt i klassiske og tidløse design, der inkorporer den nyeste teknologi på æstetisk vis. For at anerkende Ole Mathiesen blev firmaet i 2008 Kongelig Hofleverandør.
 

For dig med en forkærlighed for det klassiske

Ole Mathiesen er mærket for dig der værdsætter et klassisk og tidløst design. Det er dansk design i kvalitetsmaterialer, så med et ur fra Ole Mathiesen, er du sikker på, at du har et ur, som kan følge dig i mange år. Du er sikker på, at du får et ur som ikke går af mode, og det står skarpt både til hverdag og mere festlige anledninger. Urene fås i forskellige designs og styles, så du finder ur med både lænker og remme samt urskiver som fås i forskellige klassiske farver. Urene varierer desuden fra et helt klassisk udtryk til ure inspireret af det maritime og det sporty. Det er derfor muligt for dig at finde flere forskellige urtyper, og du kan finde lige præcis det, som passer til dine ønsker og behov.