Obaku Ure

Obaku
View as Grid List

Varer 1-45 af 126

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 126

Page
pr. side
Set Descending Direction
Obaku-ure er lækre designer herre- og dameure til en rigtig god pris. Brandet er dansk og tager et socialt ansvar ved at deltage i sponsorater igennem donationer. De går ind for at bruge miljøvenlige materialer i produktionen af deres ure, og hvert år hjælper Obaku mennesker og organisationer i nød rundt omkring i hele verden.
Du kan derfor med god samvittighed købe dit nye ur fra Obaku velvidende, at en del af overskuddet går til velgørende formål. Urene fra Obaku er inspireret af, og tager udgangspunkt i, vores nordiske designtraditioner, ligesom der også trækkes på principperne fra den japanske zen-filosofi. Derfor er stilen minimalistisk, og designet er lavet med tanke på at sætte fokus på de essentielle ting i livet. 
 

Obaku-ure til den stilbevidste

Obaku-ure er skabt af flere forskellige designere, og som et ganske særligt træk ved Obakus ure, er navnet på designeren indgraveret bag på hver enkelt model. Med det enkle og rolige look som Obaku lægger for dagen, er man sikker på at få et klassisk designer-ur, der holder stilmæssigt de næste mange år. Netop på grund af urenes designmæssige enkelhed, er der ofte leget lidt ekstra med materialernes sammensætning. 
Du kan derfor få Obaku-ure i både klassisk stål, gulddublé og rosagulddublé, ligesom der også fås mange modeller, som kombinerer overfladerne, har indfarvet perlemor på urskiven eller små sten rundt langs kanten. Glasset på urene er af forhærdet mineralsk glas, der sikrer en utrolig god holdbarhed.
 
Vi tilbyder ure fra Obaku til både mænd og kvinder, og vi har dem i både simple designs med meshlænke og urskiver uden hverken tal eller tegn. Men du kan også finde ure med mange flere detaljer. Det kan for eksempel være et ur med læderrem, datovisning og diverse tid-funktioner. Hos os kan du give dig god tid til at finde det helt rette ur, hvad end det er til dig selv eller en, du holder af. Vi sender altid dit ur til dig i løbet af få hverdage, og uanset hvilket Obaku-ur du falder for her på siden, så får du det tilsendt helt kvit og frit. Skulle uret ikke leve op til dine forventninger eller fortryder du dit køb. Så er det intet problem, da vi har 14 dages returret.