Michael Kors Ure

View as Grid List

Varer 1-45 af 123

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 123

Page
pr. side
Set Descending Direction
Michael Kors er en verdenskendt og Award-vindende designer af luksuriøse accessories. Brandet blev til i 1981 af manden af samme navn, og han designer i dag alt fra fodtøj og smykker til tasker og tøj. Michael Kors sælger sine eksklusive produkter i lande over hele verden, inklusiv de helt store modemetropoler som fx New York, Milano, Paris, Tokyo samt mange andre storbyer.
 
Med et skarpt øje for tidløst design har Michael Kors vundet stor anerkendelse og respekt - ikke mindst også fordi, at han støtter diverse organisationer for at bekæmpe sult for mennesker med sygdomme som fx HIV, AIDS og kræft. Køber du nogle af produkterne her fra siden kan du altså være sikker på, at nogle af dine penge også går til velgørende formål. Michael Kors formår at skabe den perfekte balance i sine ure ved at sørge for, at de både er sofistikerede og overbærende samt moderne og alligevel ikoniske.
 

Stort udvalg af Michael Kors-ure

Vi tilbyder et flot udvalg af ure fra Michael Kors. Hvis du vil sikre dig et ur i et luksuriøst design, i lækre materialer og god kvalitet, så kan du roligt forelske dig i et ur her fra siden. Her kan du vælge imellem ure i guld, sølv, rosaguld, samt nogle med silikonerem, med og uden sten, zirkoner og andre fine detaljer. Det er altså virkelig muligt at finde netop det ur, du har gået og drømt om. Nogle af urene er med romertal i urskiven, imens andre er med enkelte streger eller tal.
 
Derudover fås modellerne med og uden funktioner som dato og stopur, og mange er dem er vandtætte op til et bestemt tryk. Vi tilbyder Michael Kors-ure, der både er utroligt feminine og nogen, der er mere rå og maskuline i udtrykket. Fælles for dem alle er dog, at de er produceret i udsøgte materialer, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten, og det er noget, du kan både se og mærke, så snart du holder dit nye Michael Kors-ur imellem hænderne.
 
Med et ur fra Michael Kors kan du blive klar til enhver anledning. De fleste mennesker bruger efterhånden ikke kun uret til at se klokken på. Det fungerer nemlig i lige så høj grad som en accessory, og det er derfor vigtigt, at uret udstråler den du er og passer til din personlige stil. Uanset hvilket ur du vælger på siden, så kan du være sikker på at få fingrene i et kvalitetsur i et lækkert, sofistikeret og feminint design, som du kan bruge både til hverdag og fest.
 

Udtryk din personlige stil med det perfekte ur

Engang var et ur en mere eller mindre praktisk ting, vi havde på os, for at kunne holde øje med klokken. Men i dag, hvor stort set alle ejer en mobiltelefon, som vi altid har på os, så behøver vi ikke et armbåndsur, for at kunne holde styr på tiden. Derfor bruger rigtig mange i dag et ur som et form for smykke.
 
Og ligesom det også gælder med andre typer af smykker, så kan du med et ur virkelig udtrykke din egen personlige stil. Og det gælder uanset, om du er til den klassiske og enkle stil, eller foretrækker noget råt med mere kant. Vi tilbyder lidt af hvert, og med Michael Kors er det svært at gå helt galt i byen. Går det i mellemtiden op for dig, at du godt kunne bruge et nyt smykke til at matche dit nyt ur, så glem ikke, at vi tilbyder både armbånd, ringe, halskæder og meget andet.
 

Stort udvalg fra kendte designere

Der er ikke noget at sige til, at Michael Kors har fået stor succes i blandt andet Danmark. Her får du nemlig masser af elegante designs til priser, der er til at komme i nærheden af. Du kan nemlig sagtens komme til at eje et ur herfra uden at blive økonomisk ruineret. Men Michael Kors er blot en ud af mange lækre designere, vi tilbyder her hos Aveny. Du kan også finde ure fra Skagen, Daniel Wellington, Arne Jacobsen og mange andre. Vi udvælger altid nøje vores brands for at sikre, at de lever op til vores forventninger til både kvalitet og design, og dermed kan du være sikker på kun at finde fantastiske urmærker i vores udvalg.
 
Når du shopper her på siden får du fri fragt, når du handler for 300kr. Skulle du fortryde dit køb, kan du sende det retur, da vi har 14 dages returret, ellers kan du altid kigge ned i en af vores butikker, hvis du ønsker at bytte din varer. Køb derfor dit nye Michael Kors-ur her fra siden og se frem til at modtage et kvalitetsur i et lækkert design, som du både kan bære på arbejde, til familiefødselsdagen og til en aften i byen med veninderne. Er du på jagt efter en gave, så lover vi at levere den i en flot gaveæske, som du kan vælge at sende direkte til modtageren.
 

Kyndig vejledning online og i butikkerne

Uanset om du shopper i en af vores fysiske butikker eller online har du mulighed for at blive vejledt af vores kyndige team af medarbejdere. De sidder enten klar ved telefonerne eller i butikkerne, så de kan vejlede og svare på de spørgsmål, som du måtte have. Vores medarbejdere sidder klar ved telefonerne i hverdagene mellem 09:30-18:00, og du fanger dem på tlf. 35 83 00 77.