Marc Jacobs Ure

View as Grid List

31 varer

pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

31 varer

pr. side
Set Descending Direction
Marc Jacobs er en amerikansk modedesigner, som står bag mærkerne Marc Jacobs og Marc by Marc Jacobs. Han er desuden kreativ direktør hos Louis Vuitton. Marc Jacobs er en anerkendt designer der i takt med hans popularitet har udvidet sit mode emperium, og i 2005 lancerede han den allerførste kollektion af ure.
 
Marc Jacobs designunivers bærer præg af hans kærlighed til New York, og de mange forskellige stilarter som præger byen. Han arbejder med klassiske former men med et moderne twist samt referencer til især 40'erne og 80'erne. Dette gør sig også gældende når man betragter ur kollektionerne fra Marc Jacobs. Disse kombinerer klassiske design elementer, luksuriøse materialer og nutidens trends.
 
Marc Jacobs ure er til den stilsikre kvinder, som ikke er bange for at vælge et ur der adskiller sig fra de andre. Urene fra Marc Jacobs er ikke blot et ur det er en forlængelse af din personlige stil. Det vil være det perfekte accessory til dig, der ønsker et kvalitetsur om håndleddet, hvor du er sikker på, agt få opmærksomhed for de mange fine detaljer, som uret har. Marc Jacobs kollektioner af ure er alle produceret i Schweiz og sælges i der flagskibsbutikker samt udvalgte forhandlere verden over. Materialerne der anvendes til urene er af samme høje kvalitet, som du kender fra Marc Jacobs øvrige designunivers. Hvis du vælger at investere i et ur fra mærket, er du derfor sikker på at det kan følge dig i mange år.
 
Marc Jacobs er en designer, som ikke er bange for at lege med en bred farvepalette samt skæve former, som ikke er konventionelle for urmagerbranchen. Urene finder du i alle regnbuens farver, og der er arbejdet med nye former til urkasser samt alternative designs til remme og lænker, så du er sikker på at få dig et unikt ur. Marc Jacobs arbejder både med klassiske ure i stål og designer ure med læderremme lavet i kvalitetslæder, som man kender det fra deres taskeunivers.
 
Med et Marc Jacobs ur om håndleddet er du derfor sikker på, at du finder et kvalitetsur, som du kan bære i mange år. Det byder både på helt klassiske elementer, men du er sikker på at få et ur, hvor der er tilføjet ekstra detaljer, som netop gør at uret skiller sig ud fra mange andre mærker.
 
Søger du inspiration til dit kommende urkøb, kan du finde masser af inspiration på vores webshop. Vi har et nøje udvalgt sortiment af ure, så du kan finde noget til enhver smag. Vores udvalg består alt fra klassiske schweiziske mærker så som Tag Heuer, Certina og Raymond Weil til funktionelle brands så som Casio og Daniel Wellington. Uanset hvad du ønsker, at dit ur skal kunne kan du med garanti finde et flot ur på vores side, som passer til dine præferencer.