Lorus Ure

Lorus
Vi kan ikke finde nogle produkter, der passer til dine valg. Kontakt gerne kundeservice@aveny.dk så vi kan hjælpe med at finde det du søger.
I over 30 år har Lorus leveret quartzure af høj kvalitet, og de har solgt millioner af deres ure på verdensplan. Lorus produceres af Seiko, og du får derfor et kvalitetsur, der lever op til Seikos høje standarder. Lorus drager desuden fordel af Seikos store engagement for udvikling af ny teknologi, og du finder derfor en masse modeller med den nyeste teknologi til fordelagtige priser. Flere af Lorus urene har eksempelvis kinetiske urværker og funktioner så som chronograph og digital urvisning. Lorus præsenterer ure til enhver livstil, og det kreative designteam sørger for, at der noget til enhver smag. Du kan derfor finde helt klassiske ure, som kan matches med hvilket som helst outfit, men du finder også mere moderne og sporty ure, som passer til typen, der har en aktiv og travl hverdag. Fordelen med Lorus’ ure er, at de er enormt slidstærke og af god kvalitet, men stadig fås til en fordelagtig pris.
 

Klassiske styles

Hos Lorus finder du et stort udvalg af ure, og hvis du er til et klassisk og tidløst ur, kan du helt sikkert finde det i vores sortiment af Lorus ure. Et klassisk ur kan eksempelvis være en neutral urskive med dertilhørende stål lænke. Det kan også være et ur med en elegant læderrem, som gør uret egnet til mere festlige lejligheder. Du går aldrig helt galt i byen med et klassisk ur, og du er sikker på, at det ikke går af mode. Et klassisk ur fra Lorus er derfor en god gaveide, da du får et kvalitetsur i et klassisk design, som kan følge gavemodtageren i flere år.
 
Et sporty look
Udover de klassiske modeller fra Lorus finder du også flere modeller, hvor der er fundet inspiration fra sportens verden. Disse ure byder på større og mere prangende urkasser samt flere forskellige farvekombinationer. Urene byder desuden på flere funktioner, og mange af de mere sporty ure har kronograf, alarm og et digitalt display, så du kan tage præcis tidtagning i forbindelse med eventuelle sportsaktiviteter. Et sporty ur egner sig til det aktive individ og er et perfekt tilbehør til hverdag.
 

Vi passer på dit ur

Hvis du kigger ned i en af vores 6 butikker, kan vores erfarne medarbejdere sørger for, at du får en kyndig og personlig vejledning, så du med sikkerhed finder et ur, som passer til dine ønsker og behov. Vi har urmagere ansatte i flere af vores butikker, og de står altid klar med vejledning omkring vedligeholdelse af dit ur. Du kan desuden få skiftet batteri, afkortet lænker og serviceret dit ur i en af butikkerne.