ClickCease

Kaj & Andrea

View as Grid List

13 varer

pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

13 varer

pr. side
Set Descending Direction
Kaj & Andrea er to velkendte figurer fra dansk tv, og det er to figurer, som de fleste børn har stiftet bekendtskab med i løbet af deres barndom. Den 8. marts 1971 ramte Andrea for første gang sendefladen, men der skulle gå syv afsnit før Kaj kom med i serien den 22. november 1971.
Kaj & Andrea er et atypisk makkerpar, hvor Kaj er en græsgrøn frø, og Andrea er en blå papegøje. Programmerne kørte i perioderne 1971-1975 og igen fra 1996-2007, hvor der i alt er lavet 127 programmer med de to elskværdige figurer. Andrea kendetegnes som den pæne og selvbevidste papegøje, som ikke er bange for at sige Kaj imod mens Kaj er en drengede, bramfri og jazzelskende frø. TV-serien er desuden kendt for ikke at tage sig selv så seriøst og underholde børnene, og sangen ”At bakke snavvendt” kendes og elskes af mange børn.
 

Generationernes figurer

Kaj & Andrea er to enormt vellidte og genkendelige figurer, som vækker glæde på tværs af flere generationer. Dette skyldes til dels, at programmerne har været vist over en lang årrække, og derfor har programmet været aktuelt for flere generationer af børn. De velkendte figurer væltede frem på fjernsynet i halvfjerdserne, men vendte tilbage på skærmen i slutningen af halvfemserne, og du er derfor sikker på, at flere generationer vil trække på smilebåndet når de støder på den grønne frø og den blå papegøje fra Kaj & Andrea. Kaj & Andrea er heller ikke motiv, der er til at komme udenom, når det gælder børneservice og sparebøsser, og andre genstande, der egner sig til børneværelset. Selvom programmerne nu har mange år bag sig, er det stadig et motiv, som skaber glæde hos de mindste i familien, og du kan derfor overveje om et Kaj & Andrea bestiksæt eller sparebøsse kunne være den perfekte fødselsdagsgave.
 

Den nostalgiske dåbsgave

Kaj & Andrea er et motiv, du finder på flere forskellige produkter. Du finder blandt andet bestiksæt, sparebøsser og æsker med de velkendte figurer. Nogle varer som i særdeleshed egner sig til dåbsgaven, vil typisk være en sparebøsse eller et skønt bestiksæt. Med en sparebøsse eller et bestiksæt får du en gave, som kan følge barnet i flere år, og de kan på daglig basis betragte de velkendte figurer. Hvis du ønsker at sætte et personligt præg på dåbsgaven, er der mange af vores dåbsgaver, hvor du har mulighed for at tilkøbe en gravering. Med en gravering er det muligt for dig at sætte dit helt eget præg på gaven, og det er op til dig, hvilken tekst, som du ønsker at pryde gaven med. Hvis du skulle ønske en gravering, men har spørgsmål omkring placering, længden af teksten eller noget helt tredje, kan du altid besøge en af vores 6 butikker, hvor vores medarbejdere kan være behjælpelige med at besvare de spørgsmål, du eventuelt måtte have.
 

Øvrige favoritter og finurlige figurer

Udover Kaj & Andrea har vi et væld af andre finurlige figurer, som kendetegnes fra diverse tv-serier eller spillefilm. Du finder eksempelvis også en masse forskellige varer med Bamse & Kylling og et udvalg af varer prydet med velkendte Disney figurer. Du kan derfor kaste din kærlighed over lige præcis det motiv, der falder i din smag.