Izabel Camille

Izabel Camille

Hos Aveny har vi et stort udvalg af flotte smykker fra danske Izabel Camille, uanset om du er på udkig efter armbånd, ringe, halskæder eller øreringe

Udforsk vores sortiment af både guld- og sølvsmykker fra Izabel Camille, og find netop det smykke der passer til dig.

Loading...
Filtre
Filtrering
Kategori
  1. Aveny Collection
  2. Smykker
  3. Ure
  4. Gaver
  5. Vores Univers
  6. Outlet
  7. Månedens tilbud
Pris
Vi kunne ikke finde nogle varer, der matchede dine kriterier.

Om Izabel Camille

Izabel Camille er et dansk smykkebrand, skabt af mor og datter med en fælles drøm om at skabe feminine smykker af høj kvalitet med udgangspunkt i de skandinaviske designtraditioner – til fornuftige priser. Det danske smykkebrand laver eksklusive og sofistikerede smykker til alle kvinder, der gerne vil udstråle elegance. De fine smykker fra Izabel Camille er desuden skabt ud fra en bevidsthed om, at en kvindes ydre gerne skal matche det indre.

Kendetegnet for smykkerne fra Izabel Camille er det elegante design, og smykkerne er hovedsageligt inspireret af det fantastiske skandinaviske lys, geometriske linjer og smukke former. Alle smykkerne har et enkelt design med et twist af romantik, som eksempelvis de smukke Isabella ørestikker med hvid perle eller de fine Marie ørestikker med pink calcedon

Izabel Camille er desuden kendt for at lancere et væld af flotte kollektioner i samarbejde med flere kendte danskere, herunder Mie Moltke og Cecilie Schmeichel, som er med til at sætte deres præg på smykkerne.


Tidløse smykker fra Izabel Camille

Smykkerne fra Izabel Camille er karakteriseret ved, at kollektionerne er tidløse, og derfor smelter de også sammen med tidligere kollektioner. På den måde er der altid en gennemgående æstetik i alle kollektionerne fra Izabel Camille, der gør det muligt at tilføje nye favoritter til samlingen, som passer sammen med de smykker, du har i forvejen.



Hos Aveny har vi et bredt udvalg af både guldsmykker og sølvsmykker fra Izabel Camille. På den måde kan du altid finde dit nye favoritsmykke i vores sortiment. 

Når du køber smykker fra Izabel Camille hos Aveny, er du sikker på at få et smykke i høj kvalitet samt et tidløst design, der holder i mange år. Alle smykkekollektionerne fra Izabel Camille er derfor skabt til at passe til enhver lejlighed.


Køb dine smykker hos Aveny

Lad Aveny være din foretrukne forhandler af smykker. Vi leverer dine smykker kvit og frit, hvis du køber for mere end 300 kr. Besøger du en af vores fysiske butikker, så kan du få kompetent hjælp og vejledning til at finde det perfekte smykke – og du kan prøve smykket på for at se, hvordan det klæder dig. Du kan også skrive eller ringe til os - så sidder en af vores medarbejdere klar til at hjælpe dig.


Viser butikker tættest på