Hugo Boss Ure

Hugo Boss
View as Grid List

Varer 1-45 af 132

Page
pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

Varer 1-45 af 132

Page
pr. side
Set Descending Direction
Hugo Boss er muligvis det mest kendte, tyske brand, og det er der mange gode grunde til. Brandet, der blev grundlagt tilbage i 1924 fik hurtigt stor succes med at designe og producere uniformer og jakkesæt til mænd, og sidenhen har de udviklet kollektionerne til også at dække skjorter, jakker, sportstøj og meget andet.
 
Hugo Boss består af flere forskellige underbands som for eksempel BOSS Orange eller BOSS by Boss. Mærket leverer eksklusive kvalitetsvarer til både mænd og kvinder, men her på siden handler det om lækre Boss-ure til mænd.
 
Boss-ure er til den stilbevidste mand. Designerurene fra den tyske producent er lavet i samarbejde med de bedste urproducenter i Schweiz og er derfor af den højeste kvalitet. Ønsker du et klassisk ur, der aldrig går af mode, så er Hugo Boss et rigtig godt valg - et billigere alternativ er de sporty modeller fra Boss Orange. Her på siden finder du vores store udvalg af Boss-ure.
 

Et Boss-ur er til dig med stil

Der er ingen tvivl om, at Boss hører under kategorien for luksusbrands. Men heldigvis betyder det ikke, at priserne er skruet helt uoverskueligt meget op. Du kan nemlig sagtens få fingrene i et lækkert Boss-ur til en ganske overkommelig pris, og dermed kan du opnå en fuldendt stil helt uden at blive ruineret.
 
Et Boss-ur er til dig, der er vild med et klassisk og stilrent design, som uden tvivl vil udgøre en perfekt accessory og komplimentere dit personlige look. Med et Boss-ur på armen vil du blive beundret af mange for dit stilsikre valg, der langt fra er tilfældigt.
Vi ved nemlig, at der højst sandsynligt er en god grund til, at du er landet her på siden, og vi forstår godt hvorfor. Boss klæder alle mænd uanset alder, og et ur her fra siden er derfor et, du kan bruge resten af dit liv og udstråle selvtillid og elegance hver gang, du bærer det. Dyk derfor ned i udvalget her på siden i dag og find det ur, der bedst matcher din stil og din pengepung.
 

Herreure fra Boss

Har du sat jagten ind på et nyt Boss-ur til mænd, så finder du det, du søger her hos Aveny. Vi har et stort udvalg af herreure her på siden, der helt sikkert vil opfylde dit behov for en smuk accessory, der samtidig sørger for, at du altid har styr på tiden. I udvalget her på siden finder du kvalitetsure fra Boss i både guld, sølv, rosaguld, nogen med stållænke, andre med læderrem.
 
Derudover kan du også vælge imellem mange forskellige typer urskiver, hvoraf nogle af dem er helt simple kun med timetal, imens andre har datovisning, kronograf og flere andre funktioner. Om du er mest til et stålur eller et læderur afhænger helt af smag og behag. Begge dele kan være utrolig elegant, og et læderur behøver ikke være mindre eksklusivt at se på end eksempelvis et guldur.
 
Det handler ligeså meget om, hvem du er og hvilken stil du ellers ønsker at udtrykke, samt hvad du sætter sammen med dit ur. Uanset hvilket Boss-ur du falder for, så er du garanteret et fantastisk ur, der helt sikkert ikke vil skuffe dig.
 

Mere end bare et ur

Når det kommer til accessories, så er der ingen tvivl om, at ure helt sikkert går ind under den kategori og udgør en vigtig del af den. I dag bliver ure nemlig designet så detaljerede og eksklusive, at det i lige så høj grad er et smykke, som det er et ting, du bruger til at se klokken på. Og tænker du, at accessories kun eller mest er for kvinder, så tager du ganske vist fejl. Det perfekte Boss-ur på håndleddet af en mand udståler seriøsitet og selvsikkerhed – og hvilken mand vil ikke gerne sende de signaler?
 
Selvom et ur kan fungere som et smykke, så er et herreur fra Hugo Boss stadig utrolig maskulint, og du skal derfor ikke være bange for at gå på kompromis med dine mandige sider. Et Hugo Boss-ur er den perfekte gave til dig selv eller din bedre halvdel. Måske har du længe gået og kigget på et bestemt ur, og nu har du en forestående begivenhed i weekenden, hvor uret bare vil passe perfekt til – så gælder det altså om at slå til.
 

Køb dit Boss-ur hos os

Her på siden finder du vores udvalg af ure fra det populære Boss. Men hos Aveny har vi også mange andre anerkendte brands at byde på. Du kan eksempelvis se nærmere på ure fra både Daniel Wellington, Skagen eller Festina, der alle tilbyder kvalitetsure til den stilbevidste forbruger.
 
Ud over ure har vi også et væld af smykker til både mænd og kvinder, og der er derfor gode muligheder for at finde den perfekte gave til dig selv, din kæreste, veninde eller bror. Når du køber i vores webshop, så får du fri fragt, når du handler for mere end 300 kr, og vi har 14 dages returret, hvis du ønsker at bytte dit køb.
 
Vil du gerne prøve uret, inden du beslutter dig, så er du også altid velkommen til at besøge en af vores fysiske butikker i nærheden af København. Her står vi klar til at byde dig velkommen og til at hjælpe dig med at træffe den rette beslutning omkring dit nye ur.