H. C. Andersen Home

H. C. Andersen Home
Vi kan ikke finde nogle produkter, der passer til dine valg. Kontakt gerne kundeservice@aveny.dk så vi kan hjælpe med at finde det du søger.
H.C. Andersen er en af Danmarks mest anerkendte forfattere og digter, som er blevet verdenskendt for sine eventyr. H.C. Andersen var en mand med mange interesser, og udover det skrevne ord opdagede han er kærlighed for blomsterbinding og papirklip.
 

Skab eventyrlig hygge med H.C. Andersen Home

H.C. Andersen Home skaber stemning i hjemmet, og du finder alverdens eventyrfigurer og papirklip i form af forgyldte og forsølvede julehjerter, julestjerne, bordpynt, påskepynt, som du kan hænge op i hjemmet. Alle produkterne tager udgangspunkt i H.C. Andersens eventyrlige univers, og de forskellige papirklip, som man har fundet. Det menes desuden, at H.C. Andersen var den første, som flettede et julehjerte tilbage i 1860’erne. Julehjertet kan du derfor finde i mange forskellige størrelser, der både passer som ophæng til vindueskarmen og som pynt til juletræet. Med H.C. Andersen Homes fine dekorationer kan du bringe eventyrene hjem til dig og skabe rum for samtaler om de eventyr, vi kender og elsker.
 

Pynt til påskebordet

Forelsk dig i de skønne eventyrophæng, der vil pryde ethvert påskebord. Du kan sætte de ophængene rundt om hyacint glas eller andre små vaser. Du kan hænge dem op i vinduet eller finde en troldegren og mixe ophængene med håndmalede påskeæg. De skønne ophæng kan med fordel kombineres med servietringe for et helstøbt og gennemført påskebord. Uanset hvordan du ønsker at bruge de eventyrlige H.C. Andersen ophæng, vil de være en smuk tilføjelse til ethvert påskebord.  
 

Et eventyrligt juletræ

H.C. Andersen Home har et udvalg af eksklusivt julepynt, hvor du finder flere af H.C. Andersens genkendelige eventyr som papirklip. Det flettede julehjerte fås også et udvalg af forskellige størrelser, så du kan finde det, som passer til dine ønsker. Med H.C. Andersens smukke papirklip kan du udvide din samling år for år, og eventyrene vil med sikkerhed være samtaleemne rundt om juletræet.
 
 

Giv eventyret videre til en du holder af

Giv eventyret videre til en du holder af og forær dine H.C. Andersen favoritter som gave. Der tilføjes hvert år nye papirklip til kollektionen, så det er en oplagt gaveide til adventsgaverne, så man hvert år kan øge samlingen af disse flotte pyntegenstande. Kollektionen vil kunne skabe glæde år for år, når de pakkes ud og bruges til at sprede julestemning i hjemmet. De er desuden et godt samtaleemne, hvor man kan lære de mindste i familien om H.C. Andersens mange ikoniske eventyr og fortællinger.