Gucci Ure

Vi kan ikke finde nogle produkter, der passer til dine valg. Kontakt gerne kundeservice@aveny.dk så vi kan hjælpe med at finde det du søger.

Gucci er et verdenskendt italiensk brand, der er grundlagt af Guccio Gucci i Firenze i 1920. Hvad der startede som en lille butik, der solgte eksklusive lædervarer, voksede sig hurtigt stort, og i dag er Gucci meget mere end bare lædervarer.

Gucci er et af verdens med luksuriøse brands på niveau med Dior og Chanel, og siden 1970’erne har du kunne finde Gucci-ure på hylderne rundt omkring i hele verden. Brandet er kendt for sine tidløse designs, der henvender sig til den mand eller kvinde, der nægter at gå på kompromis med kvaliteten. Et Gucci-ur er lavet i de fineste materialer og her på siden har vi samlet nogle af de flotteste ure, så dyk ned i udvalget og find din favorit i dag.  

Kompromisløs kvalitet

Gucci er indbegrebet af kompromisløs kvalitet, og det gør sig bestemt også gældende, når det kommer til ure. Det er de færreste brands, der kan følge med her, både hvad angår design og kvalitet. Derudover er Gucci så anerkendt i hele verden, at du med et Gucci-ur på armen uden tvivl vil modtage mange misundelige blikke.
 
Hvad end du er på udkig efter et ur til dig selv, eller har lyst til at forkæle din bedre halvdel, så finder du et stort og spændende udvalg af Gucci-ure hos os. Gucci designer dameure og herreure i både guld, sølv, rosaguld og nogle af dem med læderrem. Du finder både helt klassiske ure med stållænker og diskrete urskiver, men du kan også vælge et mere karakteristisk Gucci-ur, der er præget af de velkendte striber i rød og grøn, eller det berømte Gucci-mønster.
 
Uanset hvad du vælger, så kan du være sikker på at få fat i et ur, der vil være din tro følgesvend i mange år grundet den høje kvalitet og det tidløse design. For nogen vil mærket Gucci være nok i sig selv, men hvis du også gerne vil have et ur, der er lidt unikt, så er Gucci-ure stadig meget anbefalingsværdige, da brandet i den grad også har sans for detaljen.

Forkæl dig selv med et ur i verdensklasse

Det er i dag de færreste mennesker, der kun bruger et ur for at kunne se klokken. I dag er et ur i lige så høj grad en smuk accessory, der pryder dit håndled og virkelig sætter fokus på din personlige stil. Med et Gucci-ur på armen er derfor ingen, der vil være i tvivl om, hvorvidt du påskønner eksklusive materialer og designs.
 
Det er et modestatement både til mænd og kvinder, og derfor er vi meget glade for at kunne tilbyde et flot udvalg her hos os.
 
Vil du gerne tjekke alle dine muligheder ud, inden du klikker dit nye Gucci-ur hjem, så kig eventuelt forbi vores udvalg af Michael KorsHugo Boss eller Arne Jacobsen. Når du køber for mere end 300kr., sender vi altid dine varer afsted helt kvit og frit, og hvis du skulle fortryde dit køb, er det altid muligt at sende retur, da vi har 14 dages returret.
 
Mangler du svar på nogle spørgsmål eller har du brug for vejledning i forbindelse med dit køb, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice afdeling, som sidder klar til at hjælpe dig. Du kan fange dem på tlf. 35 83 00 77, og de sidder klar i tidsrummet 09:30-18:00 - alle hverdage.