Georg Jensen Ringe

Ringe
View as Grid List

1 Item

pr. side
Set Descending Direction
  1. Georg Jensen - Daisy Ring - Hvid/Forgyldt
    Georg Jensen - Daisy Ring - Hvid/Forgyldt
    As low as 1.300 kr
View as Grid List

1 Item

pr. side
Set Descending Direction
Fra Georg Jensen finder du smykker, der repræsenterer noget af det ypperste, når det kommer til skandinavisk design. Georg Jensen selv udviklede tidligt en interesse for kunst og design, og det ledte ham til et job som sølvsmed som kun 14-årig. Han tog en uddannelse på Det Kongelige Danske Kunstakademi, hvor han forfulgte sin drøm om at blive billedhugger.
 
Men interessen for smykker og fremstillingen af samme vendte tilbage, og det resulterede i, at han åbnede sin egen sølvsmed. Her kunne han kombinere sin store interesse for kunst og smykker ved at designe sine egne, unikke og æstetiske smykker. Han fik hurtigt et godt ry for sit eminente håndværk, og det er et ry, der stadig følger ham i dag mere end 100 år senere. For selvom Georg Jensen ikke længere lever, så lever hans arv og hans produkter og smykker i bedste velgående – ikke kun i Danmark, men i store dele af verden.
Georg Jensen betyder elegante og tidløse smykker på et utroligt højt niveau. Her er der ikke mange andre brands eller designere, der formår at konkurrere med ham, og med smykker herfra, har du smykker til livstid. Det er derfor ikke så sært, at vi er yderst stolte af at kunne et flot udvalg af de mange smukke Georg Jensen-ringe. Find den ring du bare ikke kan leve uden lige her.
 

Få smukke hænder med Georg Jensen ringe

Når du dykker ned i udvalget her på siden, så tager det sikkert ikke mange sekunder, før det går op for dig, netop hvorfor en Georg Jensen-ring er så populær. For ikke nok med, at der bliver benyttet nogle materialer i en fantastisk kvalitet, så er ringene også lavet i designs, der skiller sig ud. Vælg en ring i sølv, forgyldt sølv eller en 18 karats guldring alt efter dine præferencer.
 
Alle Georg Jensen-ringe er designet med æstetikken for øje, og her bliver der sammensat unikke kombinationer med ægte diamanter, ædelsten og perler. Nogle af de mest ikoniske og ikke mindst populære ringe fra Georg Jensen er Marguerit-ringen eller Moonlight Grapes-ringen. Det er to meget forskellige ringe, men ikke desto mindre bliver begge designs solgt i massevis både i Danmark og uden for landets grænser. Fælles for alle ringe her på siden er desuden den utvivlsomme, høje kvalitet, der med god behandling kan holde sig i så god stand, at den kan gå i arv i generationer.
 

Georg Jensen-ring som accessory

Accessories har ofte stor betydning for hele looket, når du klæder dig på. Nogle bruger flere accessories end andre, men der er ingen tvivl om, at du med accessories virkelig kan skrue op eller tone ned for stilen. Det er desuden her, du kan understrege den person, du er. Accessories kan være mange ting – ikke mindst smykker. Smykker er en ting, de fleste kvinder bruger mere eller mindre af, og mange bruger dem så ofte, at de føler sig helt forkerte, hvis de en dag har glemt at få smykkerne på.
 
Med en Georg Jensen-ring eller to placeret solidt på fingeren, kommer du helt sikkert til at udstråle feminin eksklusivitet, som dine veninder uden tvivl vil misunde dig for. Måske er du lidt i tvivl om, hvorvidt det er en Georg Jensen-ring, du skal eje i denne omgang. I så fald kan vi heldigvis også tilbyde dig et væld af andre ringe, der med garanti også vil klæde dig.
 

Vi gør det nemt for dig

Uanset om du er landet her på siden, fordi du er på jagt efter den perfekte Georg Jensen-ring til dig selv eller en, du holder af, så er det altid nemt at handle hos os. Når du handler for 300kr., er fragten gratis, og hvis du skulle fortryde dit køb tilbyder vi 14 dages returret.
 
Vi gør det desuden nemt, hvis du skulle have nogle spørgsmål, da du både kan kontakte os telefonisk og pr. mail. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem 09:30-18:00, hvor du kan fange os på tlf. 35 83 00 77. Alternativt kan du altid sende os en mail på kundeservice@aveny.dk, hvor vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.